Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dat verdient geen bloemetje

Toegevoegd: 30-11-2013, 15.19 uur
Door: Rolf de Feijter

HULST - De politie heeft vrijdagnacht in Hulst een 46-jarige inwoonster van die gemeente op heterdaad betrapt op diefstal vanaf een stalling van een bloemenzaak aan het Stationsplein te Hulst.


Surveillerende agenten zagen omstreeks 02.00 uur dat de vrouw op een verlaten parkeerplaats bezig was om spullen in haar auto te laden. Bij nader onderzoek bleek dat zij zojuist buiten sluitingstijd bij de bloemenstalling had "gewinkeld". In haar auto troffen de agenten diverse bossen tulpen aan alsmede verschillende glazen potten met hyacinten, met een gezamenlijke waarde van meer van 100 euro.

De vrouw bekende ter plekke dat zij deze zojuist had weggenomen. Zij is voor nader verhoor overgebracht naar het bureau. De gestolen spullen zijn terug gegeven aan de rechtmatige eigenaar.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marie (2-12-2013 om 19:15)
Hoe kom je erbij om midden in de nacht bloemen te halen ,had ze overdag geen tijd?Wel erg als je zoiets doet, en de bloemist een schade toe te brengen.er is iets met haar anders die je dat niet.veel sterkte mevr. voor de toekomst , u blijft altijd het bloemenmeisje.
P (1-12-2013 om 16:52)
Als je te besodemieterd bent om je koopwaar 's nachts binnen te zetten kom je echt van een andere planeet hoor!
Frans (30-11-2013 om 18:54)
Stelen van hardwerkende ondernemers. Zit ze toevallig in de politiek?
Cookie-instellingen beheren