Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
68 files van totaal 274 km

Brandstichting in woning Souburg

Toegevoegd: 01-12-2013, 19.18 uur
Door: Rolf de Feijter

OOST- SOUBURG – De brandweer is zondagavond uitgerukt voor een woningbrand in Oost-Souburg.


Rond 18.20 uur werd er door een nog onbekend persoon brand gesticht bij een woning aan de Esdoornstraat. Omstanders hebben de brand geblust met water.

De brandweer was ter plaatse met een blusvoertuig. De gealarmeerde hoogwerker is niet meer ingezet. Er is ook een ambulance ter plaatse geweest om de bewoners van de woning te controleren. Geen van hen hoefde mee naar het ziekenhuis.

De voordeur van de woning raakte beschadigd.
 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (3-12-2013 om 15:44)
Voor de mensen die namen weten en bang zijn er bestaat tegenwoordig meld misdaad anoniem. Misschien een idee.
Petrus (3-12-2013 om 12:08)
@Souburger, dat is het hem juist. Als de buurt bang is om wat te zeggen dan kunnen die "helden" door gaan. Zou eens kunnen proberen om met een gedeelte van de buurt hier wat aan te doen, een buurtwacht b.v. De burgemeester staat achter u
Souburger (3-12-2013 om 08:52)
@Petrus, niet mee eens... De problemen zijn echt wel bekend. Maar er word gewoon niets aan gedaan... En soms kan je beter je mond houden dan constant over je schouder te moeten kijken of je toch niet gevolgd word omdat je je mond open trok.
Rotterdammer (2-12-2013 om 22:36)
Ja souburger en over de ramen in gooien is ook een hype hier het is kering en inslag zo rustig en gezellige buurt het ook was word het steeds gekker
Petrus (2-12-2013 om 14:52)
Nu kunnen ze daar in de buurt wel beginnen met de buurt rent achteruit en wij zijn maar gewone mensen en daar doen ze niks voor, doch de buurt bent u met de buren. Als u namen weet , de namen door geven dan KAN er wat mee gedaan worden en kunnen die wannebee eikeltjes aangepakt worden.
Beetje beu (2-12-2013 om 12:42)
Als waxinelichtjesgooier ga je zo twee jaar preventief de bajes in en wat gebeurt er nu nu het bij gewone mensen gebeurt. Dan noemen we het pesterij. Je eigen bewapenen is geen overbodige luxe tegenwoordig. Alles wordt extra beschermd behalve de betalende stilzittende burgers..
Cookie-instellingen beheren