Weerbericht:
Eerst af en toe (mot)regen, vanmiddag opklaringen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto ramt landbouwvoertuig Eede

Toegevoegd: 02-12-2013, 21.11 uur
Door: Roland de Jong
EEDE - In het Zeeuws-Vlaamse grensplaatsje Eede is maandagavond een man zwaargewond geraakt.

Het slachtoffer reed rond 18.50 uur in zijn personenauto over de Brieversweg toen hij aldaar in botsing kwam met een bijna vier meter breed landbouwvoertuig. De 'bek' van het gevaarte raakte de voorzijde van de personenauto en zorgde voor grote schade. Onder meer het dak werd flink ingedeukt.

De brandweer werd opgeroepen nadat werd gemeld dat er sprake was van een beknelling. Het slachtoffer bleek echter niet vast te zitten in zijn auto. Wel is de brandweer nog enige tijd bezig geweest met het assisteren bij het uit het voertuig halen van de gewonde automobilist. Het slachtoffer is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan om de toedracht van het ongeluk vast te stellen.

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pascal (3-12-2013 om 18:00)
We moeten allemaal de juiste verlichting gebruiken, helaas ontbreekt het daar wel eens aan. Gisteravond 2 keer vol op de rem gemoeten omdat er landbouwvoertuigen op een 80km weg reden zonder zwaailicht, de normale achter verlichting onder de modder. Met tegenliggers valt die verlichting dus niet op.
Bram Luteyn (3-12-2013 om 12:50)
Triest dit ongeval ,sterkte voor de betrokkenen.Met het recht van de sterkste heeft dit niks te maken.Vrachtautos zijn ook groot en veel langer .Met goed uitkijken heeft het alles te maken .De combine kon niet verder de kant in de auto reed zowat midden op de weg.
Kees (3-12-2013 om 12:40)
Dat landbouwvoertuig staat half in de berm en de auto staat over het midden van de weg er voor. Het lijkt dat de bestuurder van het landbouwvoertuig al lang van te voren was uitgeweken. Dat je dan toch met je auto zo weet te crashen, vind ik knap.
Marjoke (3-12-2013 om 12:13)
Stop nu eens met al die vooroordelen,er is een behoorlijk ongeluk gebeurt wat een ieder van ons ook had overkomen.toon respect voor diegene die het overkomen zijn en hun familie, de hulpverleners... deze praatjes doen een mens geen goed. sterkte voor al diegene die hierbij betrokken zijn.
Jan (3-12-2013 om 12:11)
De verlichting aan de voorzijde correspondeert vaak gewoonweg niet met de werkelijke breedte van het voertuig. Dan heb je een trekker van 2,5 tot 3,5m breed terwijl de koplampen misschien een meter uit elkaar staan.
Michelle (3-12-2013 om 11:53)
Hier geldt weer het recht van de grootste en sterkste!! Triest!