Weerbericht:
Stapelwolken, perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto ramt landbouwvoertuig Eede

Toegevoegd: 02-12-2013, 21.11 uur
Door: Roland de Jong
EEDE - In het Zeeuws-Vlaamse grensplaatsje Eede is maandagavond een man zwaargewond geraakt.

Het slachtoffer reed rond 18.50 uur in zijn personenauto over de Brieversweg toen hij aldaar in botsing kwam met een bijna vier meter breed landbouwvoertuig. De 'bek' van het gevaarte raakte de voorzijde van de personenauto en zorgde voor grote schade. Onder meer het dak werd flink ingedeukt.

De brandweer werd opgeroepen nadat werd gemeld dat er sprake was van een beknelling. Het slachtoffer bleek echter niet vast te zitten in zijn auto. Wel is de brandweer nog enige tijd bezig geweest met het assisteren bij het uit het voertuig halen van de gewonde automobilist. Het slachtoffer is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan om de toedracht van het ongeluk vast te stellen.

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tchuca (3-12-2013 om 11:47)
@ Marcel. Strenger straffen? Pas op wat je zeg! Het kan jou ook over komen. Dan moet je dan ook niet gaan brullen. Aan de foto is te zien dat de combine netjes in de berm staat of reed. De auto had nog een zee van ruimte over. Sterke aan de slachtoffers en de bestuurder!
Adri (3-12-2013 om 10:47)
@ Edwin: ik moet ook de weg op om mijn werk te doen, waar ook jullie van profiteren en van "vreten" en ik moet ook goed zichtbaar zijn, mag geen rotzooi maken etc., etc., etc. De wereld draait niet alleen om de boeren. Maar ja, als je niet verder komt dan de polder weet je niet beter..
Edwin (3-12-2013 om 10:04)
Gaan we natuurlijk weer allemaal afgeven op het landbouwmateriaal. Oplossing, ga dan lekker zelf verbouwen want het vreten komt niet vanzelf op je bord terecht!!!!
RJ (3-12-2013 om 07:10)
Wat een gevaarte. Die zou ik ook niet graag tegenkomen in het donker.
Marco (3-12-2013 om 02:00)
Zelfs al is het donker, als je die niet ziet staan heb je slik in je ogen ;-)
Lezer (3-12-2013 om 00:13)
Hier is het laatste woord nog niet over gesproken. Ten eerste de breedte van het landbouwvoertuig, en ook de scherpe delen die vooruit steken.Iedereen die werkt met brede voertuigen weet heel goed wat hiervoor de regels zijn. Het is een wonder dat de automobilist niet in z'n hoofd is geraakt.