Weerbericht:
In de ochtend eerst mist, verder zonnig en in het zuidoosten zomers warm.
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto ramt landbouwvoertuig Eede

Toegevoegd: 02-12-2013, 21.11 uur
Door: Roland de Jong
EEDE - In het Zeeuws-Vlaamse grensplaatsje Eede is maandagavond een man zwaargewond geraakt.


Het slachtoffer reed rond 18.50 uur in zijn personenauto over de Brieversweg toen hij aldaar in botsing kwam met een bijna vier meter breed landbouwvoertuig. De 'bek' van het gevaarte raakte de voorzijde van de personenauto en zorgde voor grote schade. Onder meer het dak werd flink ingedeukt.

De brandweer werd opgeroepen nadat werd gemeld dat er sprake was van een beknelling. Het slachtoffer bleek echter niet vast te zitten in zijn auto. Wel is de brandweer nog enige tijd bezig geweest met het assisteren bij het uit het voertuig halen van de gewonde automobilist. Het slachtoffer is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan om de toedracht van het ongeluk vast te stellen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B.D (4-12-2013 om 11:27)
Voor diegene die het over zwaailampen had op landbouwvoertuigen of langzaamverkeer: Wetgeving verbiedt het voeren van dit soort verlichting tenzij daar noodzaak toe is. In dit geval zal de combine of maishakselaar gezien de breedte ongetwijfeld zwaailicht gevoerd hebben. Een vervelend ongeluk!
Marinus (4-12-2013 om 10:21)
@marina, deze 'belg' reed ook gewoon op een openbare weg, dus hij mag daar gewoon rondrijden hoor. mss is hij wel onwel geworden, verblind, of weet ik veel.
M.C. (4-12-2013 om 07:29)
Beste dames/heren, De persoon in de auto is 80 jaar oud en is onwel geworden. Hij is tegen de rups van de combine gereden. Probeer een beetje voorzichtig te zijn met allerlei meningen en veronderstellingen het kan u ook overkomen.
J (3-12-2013 om 23:03)
Zeik zeik zeik.... solliciteer dan zelf voor een baatje in de 2de kamer...
Marina (3-12-2013 om 18:38)
Inderdaad Marjoke, wat een reacties en sommige al helemaal niets meer met het ongeval te maken. Mensen achter het stuur van een voertuig moeten eens beter opletten, Trouwens wat doet die Belg op een polderweg waar je dit soort voertuigen tegen kan komen. En de verlichting is duidelijk, niks werklamp
Licht uit, werkspot aan (3-12-2013 om 18:07)
Ik zie aan de voorkant van dat landbouwvoertuig helemaal geen verlichting buiten wat meer lijkt op verblindende werklampen waardoor tegenliggers zeker niets zullen zien. die zitten zo hoog dat die direct in je ogen schijnen. maar de politiek ? wil er (zoals gebruikelijk) weer niets aan doen.