Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Ernstig ongeluk Molendijk Yerseke

Toegevoegd: 03-12-2013, 16.59 uur - Update: 03-12-2013, 18.08 uur
Door: Roland de Jong
YERSEKE - In Yerseke is dinsdag aan het einde van de middag iemand zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval.


Door nog onbekende oorzaak reed rond 15.50 uur een 19-jarige automobilist uit Bergen op Zoom op de dijk tussen Kruiningen en Yerseke tegen een boom. Het voertuig maakte een harde klap en belandde naast de dijk. De auto kwam halverwege het talud tot stilstand. De man kwam deels onder de auto terecht.

De brandweer werd opgeroepen omdat de man vastzat. Er werd een traumahelikopter opgeroepen maar deze kon vanwege de mist niet uitvliegen. De gewonde is met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij was volgens de politie wel aanspreekbaar.

Vanwege het ongeluk is de Molendijk geruime tijd afgesloten geweest.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andre (15-12-2013 om 08:52)
Of je nu oordeelt over hem of je verdedigd hem, wat als hij niet gewond was geraakt en hij had een passant doodgereden??? Dan waren de reacties al helemaal niet van de lucht geweest, waren we dan ook even de les gelezen door moeder, dochter en zoon? Dit is hypocriet.... Sterkte voor Danny....
Ed suijkerbuijk (14-12-2013 om 19:40)
Veel sterkte danny
Marco (6-12-2013 om 16:05)
@Fam. Als het iemand anders was geweest zaten jullie ook te zaniken dat hij/zij te hard heeft gereden. Ik zou ook mijn zoon/dochter ook beschermen maar zeg nou zelf, hij is niet met een gangetje van 20 door de bocht gegaan. Niet leuk he al die reacties.
Utrecht (6-12-2013 om 13:35)
Echt TRIEST om zo tegen de familie te praten.jammer dat van jong tot oud mensen nog steeds geen hersens en respect hebben! kijk in de spiegel, voordat je oordeelt over een ander! Inderdaad Jan de zogenaamde MODELBURGERS! Jullie rijden altijd de snelheid die jullie moeten rijden toch? Zielige figuren
Mieke (6-12-2013 om 07:07)
Een boom is hard en deze is redelijk kapot. Het motorblok en de voorwielen liggen nog op de dijk. Als je de feiten en dus het schadebeeld bekijkt dan is hier in elk geval geen 30 gereden. Boom staat naast de weg dus moet er sprake zijn van de macht over t stuur verliezen. Techn. onderzoek afwachten.
Yvon (5-12-2013 om 23:21)
Mensen weten het allemaal beter. Wees blij dat deze jongen het heeft overleeft en alleen hij weet hoe en wat. Misschien was het helemaal zijn schuld niet denk daar eens na rij dagelijks over die dijk en er zijn er genoeg die net de bocht iets te ruim nemen Voor fam en deze jongen STERKTE met herstel
Cookie-instellingen beheren