Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 50 km

Berover duwt vrouw hard op grond

Toegevoegd: 04-12-2013, 17.40 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen heeft een man dinsdagavond geprobeerd een oudere dame te beroven. Dat gebeurde op de Walstraat.


De vrouw liep rond 18.15 uur in het centrum van Vlissingen toen een man haar plotseling op de grond duwde. Hij wilde geld van haar hebben maar de vrouw schreeuwde hard en verzette zich hevig. Toen de beroving mislukte, ging de man er te voet vandoor.

Omdat de dader het slachtoffer van achteren naderde, is er geen signalement bekend. Door de duw heeft de vrouw waarschijnlijk enkele ribben gekneusd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John silver (5-12-2013 om 10:39)
Wat is er mis met t woord overvaller? Kom me niet aan met 'dat dit geen overval betreft'!
Sjors (5-12-2013 om 10:32)
Ja 18:15uur is het namelijk heel stil in vlissingen.......... Zeker weer een bekende van dat overige straattuig waar Vlissingen bekend om staat (echte gangsters hoor poeh poeh)
Bloem (5-12-2013 om 09:50)
Het is niet normaal meer in Vlissingen. Is er niemand bij de gemeente/politie die eens wakker wordt en er iets aan doet?! Ze laten het allemaal maar gewoon gebeuren! Meer blauw op straat en alles aanpakken wat maar aan te pakken moet worden (werk genoeg in Vlissingen). Zonde voor de stad...
Ad. (5-12-2013 om 02:06)
Ik ben blij dat ik niet in Vlissingen woon want het is daar altijd wat en een grote bende criminelen en het zal er ook nooit niks worden want hoeveel echte Vlissingers wonen er daar nog? En de ouderen die er nog wel wonen worden slachtoffer van dit tuig
Jan (4-12-2013 om 23:50)
Vlissingen, een arme stad. minister Opstelten wil toch zo graag een Burgerwacht? er zijn daar heel veel werkelozen, laat de gemeente die maar instellen. stukken nuttiger en interessanter dan de straat vegen
Ik (4-12-2013 om 23:42)
Mijn moeder is vorig jaar overvallen in Vlissingen. Gewoon overdag, kwam iemand naast haar fietsen (medelander) en greep naar haar tas. Ze probeerde hem nog tegen te houden door aan zijn bagagedrager vast te pakken. Vervolgens ging de lafbek haar stompen en slaan, totdat ze wel los moest laten.
Cookie-instellingen beheren