Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Overval garagebedrijf Oost-Souburg

Toegevoegd: 04-12-2013, 19.19 uur - Update: 04-12-2013, 22.15 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg is woensdag aan het begin van de avond een garagebedrijf overvallen.


De overval vond rond 17.30 uur plaats bij Garage Wouters aan de Julianastraat. Twee daders bedreigden daar de eigenaar van het bedrijf met een wapen. Hij was op dat moment buiten bij enkele auto's. Toen het slachtoffer plotseling hard om hulp riep, besloten de overvallers de benen te nemen in de richting van de Willem Alexanderstraat.

De politie heeft onmiddellijk in de omgeving naar de daders gezocht, maar niets aangetroffen. In de loop van de avond is nog een buurtonderzoek uitgevoerd. De daders hebben niets buitgemaakt.

Er raakte niemand gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Oma met een taser (5-12-2013 om 13:50)
We weten om wie het gaat maar waar kan je je info kwijt politie is voor de burger wegbezuinigd. We zijn geen burgervaders met directe lijntjes. of bedrijven met bescherming. Of agenten met bescherming. We zijn maar doodnormale mensen. Wel klem komend tussen rijk en crimineel
Jan (5-12-2013 om 12:16)
In Souburg wonen zeker de rijke mensen, want hier in s-Heerenhoek is niets te halen en gebeurd zoiets ook niet ,want als je hier op je sokken de deur uit gaat horen ze je nog !! en dan ga het licht overal aan, maar er komt niemand naar buiten ik noem ze vosjes/molletjes schuw maar ze weten het wel
Michelle (5-12-2013 om 09:06)
Wat een lafbekken. Nederland zou veel strengere straffen moeten uitdelen voor dit soort tuig!
Ad. (5-12-2013 om 01:06)
Een garage hoe vezin je het? Dan sla je toch wel een dom figuur bij je collega overvallers. En er dan ook nog te voet vandoor gaan dan snap je het toch niet helemaal denk ik.
Peter (5-12-2013 om 00:50)
Ik ben 8 jaar geleden vanuit Middelburg-Zuid naar Oost-Souburg verhuisd vanwege de criminaliteit en aso-gedrag in Zuid, maar de laatste tijd begint het in Souburg ook steeds meer extremere vormen aan te nemen. Tijd voor strengere maatregelen, maar helaas kan ik daar niet over beslissen !!
Gerard (5-12-2013 om 00:46)
Het is vaste prik daar in Souburg. Het is niet uitgesloten, dat ze nog een keer terugkomen. Wees nu altijd op je hoede!!
Cookie-instellingen beheren