Weerbericht:
Van tijd tot tijd (mot)regen en vrij veel wind. Maandag buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vrouw uit auto geknipt in Zaamslag

Toegevoegd: 06-12-2013, 01.28 uur
Door: Roland de Jong
ZAAMSLAG - De brandweer heeft donderdagavond laat in Zaamslag een gewonde vrouw uit haar auto geknipt.

Het slachtoffer was vlak voor 23.00 uur met haar voertuig in een ondiepe sloot gereden bij de Groeneweg, een weg buiten de bebouwde kom van het Zeeuws-Vlaamse dorp. Nadat eerst twee ambulances waren opgepiept werd later ook nog de brandweer opgeroepen.

De brandweer heeft de beide deuren en de tussenstijl aan de bestuurderszijde van de auto verwijderd. Na een klein uur is de vrouw uit de auto gehaald. De gewonde is vervolgens per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van haar letsel is nog niets bekend.

Autoberging Terneuzen heeft de auto uit de sloot gehaald en afgevoerd. Rond 00.30 uur was de weg weer vrij. In de tussentijd was een deel van de Groeneweg enige tijd afgesloten voor al het verkeer.

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750