Weerbericht:
Zonnig en warm, morgen overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Traumaheli ingezet in Krabbendijke

Toegevoegd: 07-12-2013, 04.59 uur
Door: Roland de Jong
KRABBENDIJKE - In de nacht van vrijdag op zaterdag is in Krabbendijke een traumahelikopter ingezet.


Rond 02.35 uur kwam bij de hulpdiensten een melding binnen dat er in een woning aan de Oostweg iemand dringend medische hulp nodig had. Twee ambulances en diverse politiewagens snelden toe.

Het Rotterdamse traumateam kwam ter plekke om assistentie te verlenen. De patiënt is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. Wat de patiënt precies mankeerde is niet bekend.

Toen de helikopter weer wilde vertrekken, bleek het zicht te slecht. Daardoor moest de poging om op te stijgen weer worden afgebroken. Ook een tweede poging mislukte en de helikopter staat daarom nog aan de grond.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (8-12-2013 om 05:34)
Voor de piloot en andere hulpverleners Ik heb veel respect voor jullie werk ga zo door , veel veilige vlieguren en voor de ambu-chauff. houd hem tussen de lijntjes. Bedankt dat jullie zich inzetten soms onder barre weersomstandigheden. groetjes aan alle hulpverleners.
Jan R (7-12-2013 om 15:02)
@jan, als blijkt dat door het niet verstrekken van medische assistentie uw vrouw ernstiger letsel heeft opgelopen, zou ik zeer zeker een letselschadeadvocaat raadplegen. En deze prutser aanklagen. Operators van de alarmcentrale rommelen vaker wat aan is mijn eigen ervaring. Sterkte ermee
Kees (7-12-2013 om 14:04)
Schandalig jan dat ze nog zulke grove fouten maken in de beoordeling. Verder is het niet normaal dat de traumahelikopters nog steeds niet op de instrumenten kunnen landen en opstijgen zoals verkeersvliegers. Dit moet er standaard in zitten vind ik. Opstijgen zonder zicht moet gewoon kunnen vind ik
Jan (7-12-2013 om 09:00)
2 ambulances, politie auto's en een helicopter. geweldig toch ? toen mijn vrouw een hersenbloeding kreeg, midden in de nacht , werd mij verteld dat ik haar dan maar zelf naar de huisartsenpost moest brengen. met alle geweldige gevolgen van dien.