Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Melding vermiste surfer Oosterschelde

Toegevoegd: 08-12-2013, 07.39 uur
Door: Roland de Jong
COLIJNSPLAAT - In de omgeving van Colijnsplaat is zaterdagavond op de Oosterschelde gezocht naar een surfer die mogelijk in problemen was geraakt.


Twee reddingboten van de KNRM voeren even na 17.00 uur uit nadat een passerend schip had gemeld dat de opvarenden mogelijk een surfuitrusting in het water hadden zien drijven. Een half uur later waren de reddingboten Fred en Koopmansdank van het station Neeltje Jans ter plekke. Ook kwam de politie ter plaatse om vanaf de wal mee te zoeken.

Op het water werden enkele zoekslagen gemaakt, maar er werd niets aangetroffen. De politie heeft in en rond de haven van Colijnsplaat gezocht. Ook de dijk werd afgespeurd maar er werden geen sporen gevonden die wezen op de mogelijke aanwezigheid van een surfer.

Gezien de aard van de melding door het schip en het feit dat er geen vermissing was gemeld werd de zoekactie rond 18.30 uur beëindigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren