Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt doorrijder Kloosterzande

Toegevoegd: 08-12-2013, 12.49 uur
Door: Roland de Jong
KLOOSTERZANDE - De politie is op zoek naar de bestuurder van een Ford Mondeo die zaterdagavond een aanrijding veroorzaakte en is doorgereden.


Het verkeersongeval vond rond 20.45 uur plaats op de Pastoor Smuldersstraat in Kloosterzande. Rond dat tijdstip werd een harde klap gehoord. Toen bewoners gingen kijken, troffen zij hun geparkeerde auto aan met forse schade. Ook lagen er auto-onderdelen die vermoedelijk thuishoren op een grijs metallickleurige Ford Mondeo die na 2000 is gefabriceerd.

Bent of kent u de eigenaar van de grijze Ford Mondeo, neem dan kan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900 8844. U bent ook welkom op het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad. (9-12-2013 om 00:55)
Hoe ver kun je zakken om er na een fout die jij maakt ervandoor te gaan en een ander met de brokken te laten zitten. De verzekering dekt de schade toch wel of is er meer aan de hand en ben je dus toch zo.n laffe aso.
Cookie-instellingen beheren