Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vooral morgen later enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Zoektocht naar gewonde bromfietser

Toegevoegd: 11-12-2013, 08.51 uur
Door:

RITTHEM – Een bromfietser is vanmorgen gewond aangetroffen na een zoektocht door de hulpdiensten.

Omstreeks 7.45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Ritthemsestraat bij Ritthem. Al snel werd duidelijk dat de locatie moeilijk te vinden was. Politieauto's, een ambulance en een brandweerwagen zochten naar de plek van het ongeval.

Na ongeveer 20 minuten werd de gewonde bromfietser aangetroffen in een sloot aan de Koedijk, een zijweg van de Ritthemsestraat. Hij werd door ambulance- en brandweerpersoneel uit de sloot gehaald en vervolgens in de ambulance onderzocht.

De bromfietser raakte vermoedelijk door de gladheid van de weg. Over de ernst van zijn verwondingen is nog niets bekend. De brommer is uit de sloot getakeld. 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mike (11-12-2013 om 22:35)
Verwondingen vallen gelukkig mee. Het bleef gelukkig bij een knie blessure. Verder gaat alles goed met hem.
Jan (11-12-2013 om 16:01)
Smet, dat men vroeger alleen een brommer uit de sloot trok is wel zo, maar tegenwoordig heb je arbo en mag je niet meer tillen als 23 kilo, stel je voor dat het in je rug schiet, nee daar hebben ze kraanwagens voor a zoveel ........euro per uur, wie betaalt dat circus ? Juist U en Ik
Smet (11-12-2013 om 15:34)
Nou nou, 2 busjes politie, brandweer erbij. En dan hebben ze de bromfiets uit de (droge) sloot moeten takelen? 'vroeger' trok je je brommer alleen uit de sloot.
Job (11-12-2013 om 09:09)
Aantal jaar geleden ook een keer een dronken bestuurder gevonden daar in de sloot. Nou glad op de weg.
Fietser (11-12-2013 om 09:05)
Hopelijk gaat het goed met de hem. Met deze kou in de sloot te liggen lijkt me geen pretje en zeker niet als je gewond bent. heeft de persoon zelf de hulpdiensten gebeld, dan is het moeilijk om precies te bepalen waar je bent, als het een ander heeft gedaan had die dat wel exacter kunnen doorgeven.