Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 197 km

Vrouw steelt fiets in Hulst

Toegevoegd: 11-12-2013, 15.18 uur
Door: Rolf de Feijter

HULST - Woensdagmorgen is een 43-jarige inwoonster uit de gemeente Hulst aangehouden op verdenking van diefstal van een fiets. De verdachte heeft bekend.


Door de vrouw werd op 8 oktober een fiets weggenomen bij een supermarkt aan de Poorterslaan in Hulst. Aan de hand van een signalement dat na de diefstal verspreid werd, kon enige tijd later ook haar identiteit achterhaald. Agenten hebben vervolgens een onderzoek ingesteld in haar woning.

De fiets, welke inmiddels was overgespoten werd inderdaad aangetroffen in de garage van de verdachte en is inbeslaggenomen. De vrouw is meegenomen naar het bureau om een verklaring af te leggen. Zij heeft inmiddels bekend de fiets gestolen te hebben. De fiets gaat binnenkort terug naar de rechtmatige eigenaar. Na verhoor en betaling van 400 euro boete/schadevergoeding mocht de vrouw weer naar huis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (13-12-2013 om 13:27)
@Werner: Moet er wel werk zijn. De sociale tweedeling word steeds groter. Participatiemaatschappij? duur woord voor zoek het zelf maar uit. Je moet kijken naar de oorzaken van de criminaliteit en die wegnemen. Het inzetten van extra blauw en hoge straffen is slechts symptoom bestrijding.
Goelag (12-12-2013 om 09:31)
@ witte, overdrijft u niet een beetje ? naar siberie voor een fietsendiefstal ? of bent u gewoon als velen met u gefrustreerd met ons rechtssysteem dat er maar niet in wil slagen de criminelen adequaat aan te pakken en te straffen ? dat zal eenieder ondertussen wel kunnen begrijpen.
Witte (12-12-2013 om 08:23)
Vraag eens aan mr : Poetin of hij misschien nog een plaatsje voor een jaar in Siberie voor haar heeft .
Ad. (11-12-2013 om 23:32)
Leuk hoor krijg je je gestolen fiets terug is ie ineens anders van kleur Dit soort mensen moet geen bekeuring krijgen maar worden veroordeeld tot het geven van een nieuwe fiets aan de benadeelde. Al met al wel een zielig verhaal natuurlijk.
Inge (11-12-2013 om 22:34)
Goed gedaan politie , nu nog even iemand in Sas verhoren zodat voor ons ook iets kan worden afgehandeld . De vrouw van ongeveer 32 is herkend en zelf heeft ze ook bekend tegen ons maar helaas de diefstal is 20 augustus gepleegd en heden is de vrouw nog niet gehoord , kan toch raar lopen !!!
Marie strooband (11-12-2013 om 20:41)
Deze mevr. heeft die misschien in een opwelling gedaan, maar ze heeft de fiets wel een ander kleurtje, ze zal altijd door gaan als de mevr. van de fiets..wat dom van haar.
Cookie-instellingen beheren