Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Vlissinger bedreigt buschauffeuse

Toegevoegd: 11-12-2013, 20.07 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Dinsdagavond is een 27-jarige Vlissinger aangehouden op het Stationsplein in Terneuzen nadat hij een buschauffeuse had bedreigd.


De Vlissinger gedroeg zich tijdens de busrit onaangepast door te rappen, heen en weer te lopen, bier te drinken en opmerkingen te maken naar andere passagiers. Toen de buschauffeuse hem sommeerde het bier weg te gooien en rustig te gaan zitten, bedreigde hij haar.
 
Vervolgens is de man op het Stationsplein uit de bus gezet en aangehouden door opgeroepen agenten. De verdachte mocht na verhoor weer naar huis. Van deze zaak wordt een proces-verbaal gemaakt en doorgezonden aan de officier van justitie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Briandw (14-12-2013 om 15:06)
@Middelburg, tja typische de reactie van een Middelburgse Walchernaar Als of dit enkel in Vlissingen gebeurd ! en er nooit iets is in Middelburg doe niet zo klein joh ! zeg tegen Loes dat als het haar niet bevalt ze altijd nog ergens anders kan gaan wonen, ik zeg wat ik zeg Punt !
Vlissingse (13-12-2013 om 21:50)
@Middelburg: En Middelburg niet?? inbraken,wietplantages, snotapenbendes, noem maar op, Middelburg is echt niet beter dan Vlissingen hoor.
Middelburg (13-12-2013 om 20:05)
@Briandw Als je de titel leest kan je zien dat het om een Vlissinger gaat. Eerst even lezen voordat naar een ander wijst. En natuurlijk wonen er genoeg goede mensen in Vlissingen, maar deze stad staat ook bekend om zijn overvallen, schietpartijen en straatroven. Ik denk dat Loesje dit bedoeld.
Francois (13-12-2013 om 15:25)
Ach die buschauffeuse had ook moeten snappen dat je een 27 jarige bierdrinkende en al rappende Vlissinger, nooit mag storen tijdens zijn repetitie. Misschien was ie wel aan het oefenen voor een optreden in Torenti.. ehh bedoel het theater.
Briandw (12-12-2013 om 23:30)
@Loesje Wie zegt dat deze persoon een Vlissinger was ? En waarom schaam jij je dan ? omdat deze persoon 1 pot nat is met alle andere 33.000 Vlissingse inwoners ??? Als je er zo over denkt ga je toch lekker ergens anders wonen Loesje ! Als het gras daar groener is !
MotoRob (12-12-2013 om 18:58)
En alle passagiers zaten er bij en keken er naar en lieten de buschauffeuze het voor hun opknappen, wat een helden.........
Cookie-instellingen beheren