Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde na opzettelijke aanrijding

Toegevoegd: 12-12-2013, 14.21 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Nadat de politie afgelopen nacht rond 00.30 uur het verzoek kreeg te gaan naar de Grenulaan in Terneuzen, troffen zij daar een zwaar gewonde man op het trottoir voor zijn woning aan. Hij bleek zojuist door zijn huisbaas te zijn aangereden.


Het slachtoffer, de 31-jarige bewoner van het pand, lag buiten op straat. Zijn onderbeen vertoonde een open, gecompliceerde breuk. Voordat de man door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis werd gebracht, vertelde hij zojuist door zijn huisbaas en diens vrouw te zijn aangereden.

Eenmaal bij de verdachten, een 37-jarige inwoner van Terneuzen en zijn 31-jarige echtgenote, trof de politie ook de beschadigde auto van het stel aan. De auto werd voor onderzoek in beslag genomen. Omdat het echtpaar tijdens de aanrijding samen in de auto zat, werden zij beiden aangehouden op verdenking van poging tot moord cq doodslag. De politie doet nader onderzoek naar de exacte toedracht van de opzettelijke aanrijding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (23-12-2013 om 15:30)
De straf zal wel meevallen maar de rekening, NIET 150,000 ben je al een end ; 0) ja politie ziekenauto+huis+operatie revalidatie, cel staf boete rijbewijs kwijt en een HOOP een dikke SCHADE VERGOEDING"en een mooi KERSTFEEST in TORENTIJD wat een feest ; 0)
Mens heeft last van crisis (12-12-2013 om 17:38)
Zeer ernstige zaak, je auto als moordwapen gebruiken,de huisbaas kon geen baas over zijn zaken. ik hoop op een zware straf.
Cookie-instellingen beheren