Weerbericht:
Eerst af en toe (mot)regen, vanmiddag opklaringen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Grote zoekactie Damsche Vaart Sluis

Toegevoegd: 13-12-2013, 02.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
SLUIS - De hulpdiensten zijn in de nacht van donderdag op vrijdag ingezet voor een grote zoekactie in de Damsche Vaart in Sluis. 

Iets na middernacht kwam er een melding binnen dat er brommersporen en een kenteken gezien waren in de vaart. Omdat niet duidelijk was of er nog personen in het water lagen zijn er brandweerduikers ingezet. De brandweer was ter plaatse met twee duikteam, een hoogwerker, een hulpverleningsvoertuig en twee tankautospuiten. Voor de duikers is vanwege de kou een tent opgezet. 

Naast de brandweer stonden er ook twee ambulances paraat. Deze hoefden niet in actie te komen. Na twee uur zoeken is in overleg besloten de zoekactie te staken. Er is niks aangetroffen.

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (13-12-2013 om 14:41)
Daar gaat weer een hoop belasting geld. Duikers vanuit Goes naar Sluis!! dat is dik een uur rijden. Dan is het gouden uur allang voorbij. Maar ja het is weer goed voor het uitrukcijfer.
Jan (13-12-2013 om 13:20)
Das een duur grapje geworden voor nixs als ik zo naar de ingezette resources kijk op de foto's. Alleen weet je natuurlijk niet van te voren dat je wat reflecterende glasresten op de bodem aan het onderzoeken bent (volgens omroepZeeland)Voor het zelfde geld ligt er wel een brommerrijder in het water.