Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en geregeld (mot)regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Wietkwekerij ontdekt na inval ROG

Toegevoegd: 13-12-2013, 12.55 uur - Update: 13-12-2013, 14.46 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - De Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de Politie heeft vrijdagmorgen een inval gedaan in een horecapand in Zierikzee na een tip van een mogelijke hennepkwekerij.


Het team viel rond 08.30 uur een horecapand binnen aan de Sint Domusstraat. Na de inval is er op de bovenverdieping van het pand een hennepkwekerij ontdekt. Deze is door een gespecialiseerd bedrijf ontruimd. De hennep en kweekapparatuur worden vernietigd. De kwekerij bestond uit ongeveer 800 planten.

Rond 11.00 uur werd een mogelijke verdachte aangehouden die het pand binnen kwam. Het betreft een 51-jarige inwoner van de gemeente Schouwen-Duiveland. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fred (13-12-2013 om 13:51)
De shoarma bracht zeker niet genoeg op.
ODB (13-12-2013 om 13:19)
Dit soort invallen zijn niet meer nodig als wiet gelegaliseerd word. Maar ja liever houd onze overheid de zware criminaliteit in stand, want wiet nu nog gaan verbieden is te laat. Gewoon de hele politie opdoeken, machtswellustige psychopaten werken daar. Zware criminaliteit zijn ze als de dood voor.