Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Flinke brand in appartement Goes

Toegevoegd: 14-12-2013, 12.43 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES – Vanmorgen is brand uitgebroken in een appartement bij een bejaardentehuis aan de Oude Singel in Goes.

De brandweer werd rond 11.40 gealarmeerd. Vrijwel direct werd er opgeschaald naar het sein middelbrand. Ook werd een ambulance met spoed ter plaatse gestuurd. Ter plaatse was er flinke rookontwikkeling zichtbaar. Een oudere vrouw is nagekeken door ambulancepersoneel, maar raakte niet gewond en kon na een korte controle weer terug naar het appartementencomplex.


Om 12.10 uur werd het sein brand meester gegeven. Het appartement raakte flink beschadigd door de brand. Over de oorzaak is nog niets bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (14-12-2013 om 17:58)
Mijn vriendin doet huishoudelijk werk bij deze mevr. Echt zonde dit... Altijd eng om te zien. Het zou je maar gebeuren, en dat op deze leeftijd!!!
Marc van gilst (14-12-2013 om 13:23)
Ik was er vlakbij. er was veel rook te zien. op de school er dichtbij zit ik.