Weerbericht:
Toenemende bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 30 km

Mechanische beknelling bij ongeval in Kapelle

Toegevoegd: 22-03-2006, 23.32 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

KAPELLE - De brandweer heeft vanavond één slachtoffer moeten bevrijden bij een ongeval in Kapelle.

Rond half zes werd gemeld dat er op de kruising Oude Rijksweg / Dijkwelseweg (Vierwegen) een aanrijding had plaatsgevonden tussen twee personenauto's. Ook werd gemeld dat er bij het ongeval één persoon gewond was geraakt.

Zodoende werd de Goese ambulance 19102 met spoed ter plaatse gestuurd. Toen het ambulancepersoneel ter plaatse kwam bleek dat het slachtoffer niet uit de auto kon komen omdat sprake was van een mechanische beknelling. Zodoende werd de brandweer van Kapelle onder prioriteit twee ter plaatse gevraagd.

De brandweer rukte binnen korte tijd uit met de tankautospuit 4742 en was snel ter plaatse. De brandweerlieden hebben in samenwerking met het ambulancepersoneel één deur uit de auto verwijderd. De brandweer kon na ongeveer een uur weer terug naar de kazerne.

Het slachtoffer is overgebracht naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren