Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 154 km

Illegaal vuurwerk in kofferbak auto

Toegevoegd: 16-12-2013, 11.57 uur
Door: Rolf de Feijter

SLUIS - Surveillerende agenten hebben vannacht 40 zogenaamde nitraten van Poolse makelij gevonden in de kofferbak van een auto. Een 21-jarige man uit 's-Hertogenbosch werd aangehouden.


De verdachte stond vannacht om 00.50 uur met zijn voertuig op de Sint Annastraat naast de Rondweg in Sluis te wachten toen hij de aandacht trok van dienstdoende surveillanten. Tijdens een controle verklaarde de man dat hij samen met zijn drie medepagagiers op weg was naar een casino in België en nog stond te wachten op een maat die uit 's-Hertogenbosch moest komen. Uit de identiteitscontrole bleek dat alle vier de mannen bekenden waren van de politie. Voor de agenten reden om de auto nader te controleren.

In de kofferbak vonden de agenten het illegale vuurwerk. Omdat de bestuurder verklaarde dat hij de eigenaar hiervan was, werd hij aangehouden. Een sterke wietlucht in de auto deed vermoeden dat de mannen kort te voren hennep hebben gerookt. Echter, op een lange vloei na, werd verder niets meer aangetroffen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T4 (18-12-2013 om 20:05)
Matthijs@ het is en blijft gewoon troep. Maar met je duim kun je ook in je neus peuteren. maar veel plezier met je vuurwerk en een goed 2014
Schijn bedriegt (18-12-2013 om 19:44)
@ K, dat is ook een goeie, laad gewoon je vrachtauto vol met die zware explosieven, plak er een sticker "vuurwerk" op, voor als je onderweg naar je terroristendoel toevallig aangehouden wordt. dan ben je s'middags al weer thuis. en alles is rustig in kikkerland. de normale burger is de vervolgde.
Crimi is heilig (18-12-2013 om 19:37)
Nee, de heksenjacht op de uitkerings"gerechtigde" is natuurlijk belangrijker, die moet keihard aangepakt omdat die zijn baan kwijt is, de vuurwerkcriminelen moeten zeker minder gestraft als de uitkerings"gerechtigden" en mogen gelijk weer naar huis verder helen en dealen. en dat heet gerechtigheid.
K (17-12-2013 om 17:07)
Ze mogen blij zijn dat dit in nederland gebeurt is en ze dit zien als illegaal vuurwerk er zijn landen waar dit het beramen van een terroristische zelfmoord aanslag heet als men met zulke explosieven rondrijd. je zou een aanrijding hebben met zo'n bomauto vuurwerk is mooi maar niet een leven waard!!
HollandFAIL (17-12-2013 om 16:50)
@ T4, die "troep" is al gewoon verboden hoor. maar ja, politie en vooral het OM geven er blijkbaar niet veel om gezien er toch niet echt gestraft wordt, zeker niet in relatie tot de winst. dus is het een goede vetpot, die verboden handel. met of zonder aanhouding. de strafmaat maakt het lonend.
Henk (16-12-2013 om 20:52)
Goed werk weer politie! 40 nitraatjes in beslag genomen. Als dit afging waren er zeker 5 mensen wakker geworden! 4 straten verderop word iemand neegestoken of beroofd maar ze kunnen niet overal bij zijn he??? Troep verbieden? Legaliseren! En de vernielers snoeihard aanpakken
Cookie-instellingen beheren