Weerbericht:
Van het noordwesten uit meer zon, lokaal nog een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Twee vrachtwagens met lekkage

Toegevoegd: 18-12-2013, 16.30 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - De brandweer is vanmiddag in Yerseke en Vlissingen ingezet vanwege lekkages bij vrachtwagens.
 
Rond 14.35 uur reed een vrachtwagenchauffeur zijn brandstoftank lek op de kruising Korringaweg - Havendijk - Molendijk - Molenpolderweg. De brandweer rukte uit met een tankautospuit en een hulpverleningsvoertuig. De brandweer heeft de lekkende vloeistof opgevangen.
 
Rond 15.05 uur raakte ook een vrachtwagen lek op de Boulevard de Ruijter in Vlissingen. Hier ging het om een tankwagen. De brandweer heeft het wegdek gereinigd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ff Nie (19-12-2013 om 15:05)
Die blokken liggen door heel t land.Waarom?Sommige bochten kan je nauwelijks omheen,iedere chauffeur probeert deze te vermijden zowel leeg als geladen.Ik zit 12,5 jaar op de weg met ruim1,2 miljoen km in me voeten,gelukkig weten mede collega's en ik waar ik over lul.
R43 (19-12-2013 om 14:03)
@ koos p. Als je niks anders te doen hebt dan enkel een bepaald beroep door de stront te trekken zou je beter een hobby zoeken! Wie zegt er dat dit is gebeurt zoals jij waarschijnlijk denkt?? Heb zelf gehad omdat er zonodig 1 in een bocht moest doorrijden. dan is t of frontaal op of uitwijken...
Koos P. (19-12-2013 om 00:32)
@Van Heukelom, Die blokken liggen langs de weg en vrachtwagens horen op de weg. Als ze die blokken toch raken dan is dat onbekwaamheid van de chauffeur.
Kees (18-12-2013 om 22:19)
Waarom brandweer en dan later ook nog schoonmakbedrijf voor de weg? voor dat beetje op de weg. dat kan brandweer toch ook?
Van Heukelom (18-12-2013 om 17:30)
Dit is niet de eerste en ook zeker niet de laatste keer dat dit een chauffeur overkomt. Onbegrijpelijk dat de gemeente zulke grote blokken neerlegt langs een weg waar veel vrachtverkeer passeert tbv de bedrijvigheid op Yerseke.