Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Nieuwe actie in strijd scooterdiefstallen

Toegevoegd: 18-12-2013, 16.57 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie en de gemeenten Middelburg, Veere en Vlissingen gaan de strijd tegen de vele scooterdiefstallen op Walcheren verder intensiveren. Scooterbezitters worden actiever gewaarschuwd.


De vier partijen zijn onlangs de strijd aangegaan tegen de vele scooterdiefstallen op Walcheren. Na de postercampagne in scholen en openbare gebouwen wordt nu nog gerichter te werk gegaan door middel van flyers die aan het stuur van een scooter gehangen kunnen worden.

Veel scooters worden namelijk gestolen door enkel het achterwiel op te tillen. Daarom is alleen een slot om het wiel niet genoeg. De politie raadt mensen aan om de scooter altijd vast te zetten aan een (brom)fietsbeugel. "Is deze niet voorhanden, kies dan voor een lantarenpaal, boom of een ander stevig en groot object."

In de strijd tegen scooterdieven wil de politie ook weten waar aan scooters en bromfietsen wordt gesleuteld. Ook wil de politie graag weten waar veel scooter- en bromfietseigenaren bij elkaar komen. Tips kunnen worden doorgegeven via [email protected], 0900-8844 of anoniem: 0800-7000.

Zie ook:
- Overheid gaat strijd aan met diefstallen (18-09-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (19-12-2013 om 23:53)
Zeelandfail niet gelijk een mening hebben! Mijn dochter haa r scooter stond aan een lantaarnpaal vast met een heel duur slot waarvan ze zeggen die is niet open te krijgen.
ZeelandFAIL (19-12-2013 om 17:13)
Zijn er hier dan nog mensen die niet eens weten hoe ze hun scooter op slot moeten zetten ? geen wonder dat Zeeland de achterlijke provincie van Nederland wordt genoemd, en dat criminelen hier met horde's tegelijk komen omdat het hier wel heel erg makkelijk stelen is. domoren !
Invlisssble (19-12-2013 om 12:54)
Tot het moment dat je scooter ook daadwerkelijk uit je tuin gejat wordt en je 'm een stuk verderop vernield terug vindt. Dan doe je aangifte en hoor je er vervolgens nooit meer wat van. Ook niet als je via via te horen krijgt dat er 2 gasten zijn opgepakt voor het vernielen van scooters. Jammer.
Els (19-12-2013 om 12:38)
De politie is je beste vriend alleen als je ze nodig heb,dan zijn ze nergens te bekennen.s''nachts zitten ze lekker binnen met hun benen in de lucht.
Annoniem (19-12-2013 om 10:56)
De strijd aan tegen scooterdieven? Politie weet heel goed welke gasten scooters jatten maar vervolgens doe ze er helemaal niks mee! Worden ze aangehouden dan krijgen ze niks ook niet als je door zo iemand een mes in je lichaam krijgt. Dan krijgen ze 60 uur werkstraf en lachen ze jou nog uit!
Mozes (19-12-2013 om 09:52)
@Sjors@, yep, ik ben zo'n steun trekkende, politie klager. Lekker van jou centen, zeiken over niks. Lui op de bank, elk berichtje beantwoorden, met onzinnige opmerkingen. ????:) Ontopic, ik zei dat het korps steken laat vallen, niet de agent.
Cookie-instellingen beheren