Weerbericht:
Toenemende bewolking, morgen van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vermiste man (24) dood gevonden

Toegevoegd: 19-12-2013, 01.26 uur
Door: Roland de Jong

CLINGE - In een sloot aan de Kielweg in Clinge is woensdagavond een 24-jarige man levenloos aangetroffen. Het slachtoffer werd vermist.

De man, afkomstig uit Hulst, vertrok volgens de politie woensdagmiddag rond 13.30 uur op een witte racefiets. Omdat de man epilepsie heeft, werd alarm geslagen via twitter en Burgernet. 's Avonds werd onder meer met een politiehelikopter naar hem gezocht.

De man werd rond 21.45 uur gevonden in een sloot in het buitengebied van Clinge. Direct werden twee ambulances, de brandweer en een traumateam opgeroepen. Al snel bleek echter dat hij reeds was overleden.

De politie heeft de weg afgesloten en de man uit de sloot gehaald. Ter plekke is vervolgens onderzoek gedaan door de afdeling Verkeers Ongevallenanalyse (VOA) van de Zeeuwse politie.

Nader onderzoek door een arts moet meer duidelijkheid geven op de toedracht van het voorval. De politie houdt rekening met zowel een medische oorzaak als een ongeval.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daisy (4-9-2018 om 19:17)
Lieve Sjoerd ik kwam er gister pas achter wat er was gebeurd dus dat was echt ff schrikken kan het nog steeds niet geloven we hebben zoveel gesprekken gehad en je had altijd een plekje in m.n ❤ jammer dat ik geen afscheid van je heb kunnen nemen lieverd rust zacht
A (3-4-2015 om 18:03)
Sjoerd.. we missen je nog ontzettend veel!! Soms is het nog steeds niet te geloven dat je er niet meer bent! <3 Rust Zacht....
Ik (21-12-2013 om 15:25)
Lieve Sjoerd, rust zacht. Voor altijd in onze herinneringen.... Sterkte aan de familie en vrienden...
Anne (20-12-2013 om 00:00)
Verschrikkelijk.. Hier zijn geen woorden voor. Veel sterkte voor alle nabestaanden
Jessika (19-12-2013 om 19:35)
Zoveel kritische reacties, toon uw medeleven, ongeacht de toedracht is dit onmenselijk. Mijn bewondering voor alle vrienden/ betrokken en buurtbewoners van dit gezin, zij hebben een zoektocht gehouden, met als resultaat dat hij gevonden is, maar helaas al was overleden. Mijn innige deelneming...
Marja (19-12-2013 om 19:07)
In en in triest...wens familie vrienden heel veel sterkte en waarschijnlijk zal het een medische oorzaak zijn geweest waardoor de man iaan is overleden want een zeer zware epleptische aanval kan fataal zijn..vind het knap dat de man nog zo goed aan ijn gezondheid werkte met zware epilepsie