Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Tractor belandt op auto in Spui

Toegevoegd: 23-12-2013, 10.06 uur - Update: 23-12-2013, 11.08 uur
Door: Roland de Jong
SPUI - In het Zeeuws-Vlaamse plaatsje Spui is vanochtend een tractor bovenop een personenauto terecht gekomen. Er raakte niemand ernstig gewond.

Het ongeluk gebeurde even voor 08.00 uur op het Spui. Een tractor met daarachter een aanhangwagen met daarop een graafmachine belandde bij een wegversmalling bovenop de personenauto van een 67-jarige vrouw uit Terneuzen. De auto kwam uit tegenovergestelde richting. De twee wilden tegelijkertijd de wegversmalling inrijden.

Wonder boven wonder raakte de inzittende van de auto niet bekneld. De vrouw liep voor zover bekend geen ernstig letsel op. De vrouw hield volgens de politie wat pijn in haar nek aan het ongeluk over.

De weg is vanwege het ongeluk volledig gestremd. De politie is ter plekke een onderzoek gestart. Duidelijk is inmiddels dat de graafmachine niet vastgezet was op de aanhangwagen. Bergers gaan bekijken hoe ze de weg het beste weer vrij kunnen maken.

De 49-tractorbestuurder uit Sluiskil bleef ongedeerd, maar krijgt wel een proces-verbaal omdat de machine niet goed was vastgemaakt op de oplegger.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (24-12-2013 om 14:54)
De automobilist had de tractor voor moeten laten gaan, (lees tractor, geen trekker. een trekker is echt heel iets anders) veel automobilisten geven liever hun leven dan enkele seconden te moeten wachten op een langzaam voertuig. dan leer je dat nu wel af. zeker nu je kunt opdraaien voor de schade.
Michel (24-12-2013 om 10:42)
@Marc, opruimen !!!! dan kan er nog harder gereden worden, er moet er juist nog een bijkomen. Wel moeten zij voorzien worden van borden met pijlen net zoals je Spui binnenkomt of verlaat.
J (24-12-2013 om 00:53)
Wordt er zo moe van om te lezen wat voor onzin commetaar er weer op wordt gezet, elkaar lekker afzeiken en voor oordelen wie er hier fout was. Ik ben heel blij voor de beste mevrouw dat ze de kerstdagen nog mee mag maken en ik wens haar een gezond nieuwjaar!
Zeeland (23-12-2013 om 22:09)
Volgens mij ligt de trekker boven op de auto voordat deze de versmalling in gaat... m.a.w. de trekker was al door de versmalling en de auto staat te wachten VOOR de versmalling maar ja ik kan het mis hebben
Jpw (23-12-2013 om 19:44)
Roekeloos rijgedrag, je zal er maar net op je fietsje rijden.... Fijn dat het zo goed is afgelopen.
Anneke (23-12-2013 om 18:51)
Ik rijdt hier iedere dag en het is een wonder dat zoiets niet eerder is gebeurd,voorrang geven o.k maar vele nemen voorrang!Landbouw voertuigen scheuren hier ook vaak harder dan de toegestane 30 km per uur!