Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Tractor belandt op auto in Spui

Toegevoegd: 23-12-2013, 10.06 uur - Update: 23-12-2013, 11.08 uur
Door: Roland de Jong
SPUI - In het Zeeuws-Vlaamse plaatsje Spui is vanochtend een tractor bovenop een personenauto terecht gekomen. Er raakte niemand ernstig gewond.

Het ongeluk gebeurde even voor 08.00 uur op het Spui. Een tractor met daarachter een aanhangwagen met daarop een graafmachine belandde bij een wegversmalling bovenop de personenauto van een 67-jarige vrouw uit Terneuzen. De auto kwam uit tegenovergestelde richting. De twee wilden tegelijkertijd de wegversmalling inrijden.

Wonder boven wonder raakte de inzittende van de auto niet bekneld. De vrouw liep voor zover bekend geen ernstig letsel op. De vrouw hield volgens de politie wat pijn in haar nek aan het ongeluk over.

De weg is vanwege het ongeluk volledig gestremd. De politie is ter plekke een onderzoek gestart. Duidelijk is inmiddels dat de graafmachine niet vastgezet was op de aanhangwagen. Bergers gaan bekijken hoe ze de weg het beste weer vrij kunnen maken.

De 49-tractorbestuurder uit Sluiskil bleef ongedeerd, maar krijgt wel een proces-verbaal omdat de machine niet goed was vastgemaakt op de oplegger.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (23-12-2013 om 18:43)
Hoog tijd dat die obstakels verwijdert worden. Levensgevaarlijk.
Hp (23-12-2013 om 18:37)
Beste stuurlui staan aan wal!
Zeeuw (23-12-2013 om 18:21)
Vast zetten had echt niet geholpen hoor een paar kettingen breken gwoon, ik leg altijd hout onder de rupsen dan staat hij zo vast als een huis!
Bewoner (23-12-2013 om 18:19)
Gelukkig is het schoolvakantie, om die tijd is het anders namelijk altijd druk op het fietspad met scholieren :( je had er toch niet aan moeten denken dat die kraan een paar fietsers had geplet.
Ikke (23-12-2013 om 17:33)
Iedereen gaat er maar van uit dat de bestuurder van de tractor fout is maar heeft iemand het dan zien gebeuren? Zie daar vaker acties van automobilisten waar je bang van word. Kortom pas conclusies trekken als je alle feiten weet. Iedereen mag blij wezen dat er geen gewonde zijn gevallen.
Trekkerdrek (23-12-2013 om 17:00)
Het zoveelste bewijs dat landbouwvoertuigen op het land horen en niet op de openbare weg. zeker niet met "chauffeurs" die de regels aan hun reet lappen. die verdienen geeneens een rijbewijs. i.d.d. poging tot doodslag. maar justitie beschermd de overtreder maar weer eens.