Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Tractor belandt op auto in Spui

Toegevoegd: 23-12-2013, 10.06 uur - Update: 23-12-2013, 11.08 uur
Door: Roland de Jong
SPUI - In het Zeeuws-Vlaamse plaatsje Spui is vanochtend een tractor bovenop een personenauto terecht gekomen. Er raakte niemand ernstig gewond.

Het ongeluk gebeurde even voor 08.00 uur op het Spui. Een tractor met daarachter een aanhangwagen met daarop een graafmachine belandde bij een wegversmalling bovenop de personenauto van een 67-jarige vrouw uit Terneuzen. De auto kwam uit tegenovergestelde richting. De twee wilden tegelijkertijd de wegversmalling inrijden.

Wonder boven wonder raakte de inzittende van de auto niet bekneld. De vrouw liep voor zover bekend geen ernstig letsel op. De vrouw hield volgens de politie wat pijn in haar nek aan het ongeluk over.

De weg is vanwege het ongeluk volledig gestremd. De politie is ter plekke een onderzoek gestart. Duidelijk is inmiddels dat de graafmachine niet vastgezet was op de aanhangwagen. Bergers gaan bekijken hoe ze de weg het beste weer vrij kunnen maken.

De 49-tractorbestuurder uit Sluiskil bleef ongedeerd, maar krijgt wel een proces-verbaal omdat de machine niet goed was vastgemaakt op de oplegger.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (23-12-2013 om 12:11)
Conclusie: poging d tot doodslag. Wat een achterlijke idioot om zijn lading niet vast te zetten, rijbewijs invorderen en streng straffen.
Rik de la Ruelle (23-12-2013 om 12:11)
Tja,stap in een tractor,zet je zwaailicht aan,en gassen maar. Velen van hen trekken zich niks aan van verkeersveiligheid. Let op,ik zeg velen,er zijn er ook die zich wel gedragen,maar hoe dikwijls zie ik niet dat ze de hele weg pakken,gewoon in het midden,en niet van wijken weten.
Michael (23-12-2013 om 11:48)
Geachte marco al zet je je lading vast met kettingen denk jij nou echt dat deze kraan er dan nog op blijft staan ???????????? dan heb jij het toch helemaal verkeerd
Marco (23-12-2013 om 11:16)
Zet altijd je lading vast!, is ook niet altijd heilig hoor in dit geval had dan waarschijnlijk kraan met aanhanger omgekieperd... maar doe in ieder geval je best om het vast te zetten !
Marc (23-12-2013 om 11:09)
Ze kunnen die wegversmallingen beter opruimen, want dat geeft alleen maar gevaarlijke situaties. Door het vele optrekken en remmen is het ook slecht voor het milieu.
Michelle (23-12-2013 om 10:54)
Een mens kan toch wel eens geluk hebben in zijn leven!