Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Beroving in woning Nieuwland

Toegevoegd: 23-12-2013, 11.17 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Een bewoner aan de Scheldepoortstraat in Nieuw- en Sint Joosland is maandagmorgen het slachtoffer geworden van diefstal.


Hij had vanmorgen een hem onbekende man, die daarvoor een smoes gebruikte, binnen gelaten. Deze man zei op een gegeven moment dat hij iets uit de auto moest pakken. Hij ging er daarop met medeneming van de portemonnee en GSM telefoon van de bewoner vandoor.

De dief reed weg in een zwarte stationwagen. Het zou gaan om een man een Noord-Afrikaans uiterlijk. Hij had half lang krullend haar en droeg een zwart trainingspak met witte strepen. Aanvankelijk ging de politie uit van een beroving. Dit bleek bij nader onderzoek niet juist te zijn.
 
Er werd door de politie een burgernetbericht verstuurd met daarin het signalement van de dader.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Klaas (23-12-2013 om 16:54)
Hij had gouden oorbellen en een grote zak met kado's bij. en nog een sprookje: je moet wildvreemden altijd in je huis laten.
Vogel (23-12-2013 om 16:30)
Op zo'n moment zou je willen dat de wet hier anders was, en een ieder die ongeoorloofd je huis betreed vogelvrij is. Die schoften moet je keihard aanpakken !
Ad. (23-12-2013 om 14:59)
Hoe dom kun je zijn om een gekleurde grappenmaker in een trainingspak binnen te laten dan moet de smoes toch ook niet veel hebben voorgesteld. En wie legt mij uit dat als deze man ervandoor gaat met je spullen het dan geen beroving is maar wel diefstal.
John (23-12-2013 om 14:34)
Wie laat er nou ook iemand binnen die voldoet aan het signalement van 9 van de 10 daders die elke dinsdag bij opsporing verzocht te zien zijn??
Mark (23-12-2013 om 11:54)
Schijt lui zijn het als je zo aan je geld moet komen,....zal wel met een een of andere k*t smoes naar binnen gekomen zijn. Je kan tegenwoordig er niet meer vanuit gaan dat iedereen goede bedoelingen heeft...lekker buiten laten staan dat tuig voortaan.
Cookie-instellingen beheren