Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie onderzoekt branden Middelburg

Toegevoegd: 26-12-2013, 14.36 uur
Een technisch rechercheur van de politie verricht onderzoek.
Een technisch rechercheur van de politie verricht onderzoek.
© Foto: Ricardo Kievit/112Stadsgewest
Door: Rolf de Feijter
MIDDELBURG - De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van de twee branden vannacht in het centrum van Middelburg. Vanmorgen kwam de technische recherche van de politie ter plaatse om onderzoek te verrichten.


Rond 01.30 uur afgelopen nacht werd ontdekt dat bij de Lambrechtstraat een auto in brand stond. Direct werd de brandweer gebeld. Kort daarna werd gemeld dat er ook brand woedde in de nabij gelegen Korte Noordstraat. Vlakbij de kruising met het Hofplein stonden hier tegen een gevel een scooter en een fiets in brand.

De beide branden leverden flinke vlammen op. De brandweer arriveerde als eerste bij de brandende tweewielers. De brand had toen al flink om zich heen gegrepen. De brand sloeg over naar het pand en zorgde onder meer voor een gesprongen ruit en flink wat rook- en roetschade. Ook raakte een kozijn behoorlijk beschadigd.

De brandende auto stond gelukkig iets verder van woningen vandaan maar toen de brandweer begon met blussen hadden de vlammen het tuintje van één van de woningen al bereikt. Een boom raakte beschadigd. De auto ging volledig in vlammen op. De brandweer heeft de auto open moeten breken om goed te kunnen blussen.


Zie ook:
- Brutale brandstichtingen Middelburg (26-12-2013)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goose (27-12-2013 om 19:12)
Doet me denken aan een poosje terug, toen werd er brand gesticht bij een winkelpui met een plastik frisdrankflesje. of was dat in vlissingen ? @ els, TBS ? welnee, max. 4 uur taakstraf of zoiets. er zal wel "spijt" zijn, en een "moeilijke jeugd" met smoesjes e.d. als ze hem/haar ooit pakken.
Els (26-12-2013 om 16:28)
Joh,dat ze dit op kerstdag dat doen,zeker een vergissing van de politie het is erg voor de mensen die hier de dupe van zijn. Het lijkt er meer op dat de mensheid steeds gekker wordt en leuk vinden mensenlevens in gevaar te brengen. Als ze gepakt worden gewoon tbs geven die gek(ken)
Cookie-instellingen beheren