Weerbericht:
Stapelwolken, perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonde bij auto in sloot Tholen

Toegevoegd: 27-12-2013, 10.35 uur - Update: 27-12-2013, 15.38 uur
Door: Rolf de Feijter

THOLEN – Bij een ongeval op de Oud Vossemeersedijk tussen Tholen en Oud-Vossemeer is vanmorgen een 44-jarige inwoner van Oud-Vossermeer gewond geraakt.

Rond 09.10 uur reed de man over de Oud Vossemeersedijk, waarbij hij in een flauwe bocht in de weg in de rechterberm terecht kwam. Bij het corrigeren naar links sloeg zijn auto over de kop en kwam hij op zijn wielen in naastgelegen sloot terecht. Het slachtoffer werd met onbekende verwondingen afgevoerd naar een ziekenhuis.

Naast twee brandweervoertuigen en twee ambulances werd ook de Rotterdamse traumahelikopter gealarmeerd. De helikopter hoefde uiteindelijk niet ter plaatse te komen.  

De politie heeft ter plaatse een onderzoek verricht.Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maria (28-12-2013 om 16:33)
Dit is schrikken zeg! Ik vind het heel erg opvallend dat precies op die plek heel veel ongelukken gebeuren! Onze zoon is een aantal jaren geleden daar ook naast de berm geraakt en van de dijk gereden. Die zelfde dag (oudejaarsdag) zijn er op de dijk verschillende ongelukken gebeurt. Sterkte
Fietser (27-12-2013 om 17:06)
Wees blij dat er geen (groep) fietser(s) reed, de bestuurders die op dergelijke wegen in de berm belanden rijden te hard en als je nu in de berm komt, maar 1 ding doen en dat is gas los en uitlaten rijden, hoe dikwijls moet dit nog gezegd worden. Nu een hoop schade e.d. voor niets
Roos (27-12-2013 om 16:59)
Hallo niet de staat (dus ons!!!!!) op kosten jagen!!! Snelheid aanpassen en met auto rijden bezig zijn,dus ALERT blijven.
Tholen (27-12-2013 om 14:23)
Is niet het eerste ongeval op deze lokatie en zal ook zeer zeker niet het laatste ongeval zijn. Heeft meer met snelheid dan met de situatie te maken. Een heel regiment aan flitspalen bij die reeks bochten plaatsen. Dan gebeuren er ook geen ongelukken meer.
Tholenaar (27-12-2013 om 14:10)
@Arnemuiden: Klopt, al was de vorige een stuk verderop. Op deze dijk gebeuren regelmatig eenzijdige ongevallen.
Arnemuiden (27-12-2013 om 12:18)
Als ik me niet vergis is daar nog niet lang geleden ook een auto van de dijk gereden op dezelfde plaats