Weerbericht:
Eerst af en toe (mot)regen, vanmiddag opklaringen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vrachtwagen en auto botsen in Axel

Toegevoegd: 27-12-2013, 13.17 uur
Door: Rolf de Feijter

AXEL - Bij een ongeval op een kruising in Axel zijn aan het begin van de middag een vrachtwagen en een personenauto met elkaar in botsing gekomen.

Het ongeval vond rond 11.45 plaats op de kruising met de Bosdreef en de Beoostenblijsestraat. Brandweer en ambulance kwamen ter plaatse bij het ongeval. Of er daadwerkelijk iemand gewond is geraakt, is bij de politie niet bekend.

Door de aanrijding kwam de auto in een sloot terecht en raakte flink beschadigd. De vrachtwagen kwam in de berm tot stilstand.

Het verkeer ondervond enige tijd hinder van het ongeval. Beide voertuigen zijn inmiddels geborgen door een takelbedrijf.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Noua (28-12-2013 om 15:37)
twas een Servische vrachtwagenchauffeur die een Belgische meneer van rechts geen voorrang verleende....K ben erbij geweest dus ale deze opmerkingen maken mij aan het lachen......Gelukkig geen opzet in het spel en goed afgelopen. Fijne jaarwisseling iedereen!
Walter (28-12-2013 om 13:32)
@nik leer eerst eens nederlands te schrijven/typen, en het is toch duidelijk een belg die in de sloot ligt dus zelf eerst goed kijken
Germaine (28-12-2013 om 13:11)
Goed dat de mensen geholpen konden worden!!!!! De mensen leven in een opgejaagde ,onzekere economische crisis STRESSTIJD als GEVOLG!!!!!! Hoop dat er verbetering mag komen Want zoals de regering nu bezig is is ONEERLIJK!!!Wie vertrouwt dit nog?????
R (28-12-2013 om 13:00)
Er zal best iemand voorrang hebben , maar voorrang nemen bestaat ook nog en dat is dan weer niet zo slim. Geen idee wat er gebeurd is was er niet bij. Beide chaufeurs hebben een lesje geleerd......Maar met uitenlandse kenteken platen ben je schuldig, suc6 met jullie aankomonde vakantie rit in 2014
Nik (28-12-2013 om 10:35)
Ad Ben je bliend je zie niet tweede betrokkenen hij/zij is met Nederlandse kentekenplaat ( doen betje normaal en zonder achterbakse opmerkingen.)
M (28-12-2013 om 09:44)
Ad, wat wil je hiermee zeggen?