Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gewonde bij eenzijdig ongeval Hulst

Toegevoegd: 29-12-2013, 20.38 uur
Door: Rolf de Feijter

HULST – Bij Hulst is vanavond iemand gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. De auto raakte van de weg en kwam op zijn kop in een naastgelegen sloot terecht.


Iets na 18.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor het ongeval op de Havendijk naast de Hulsterweg (N290). Omdat mogelijk sprake was van een beknelling kwam ook de brandweer met spoed ter plaatse. Uiteindelijk bleek de persoon niet bekneld te zitten.

Het slachtoffer werd per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Over de ernst van de verwondingen van het slachtoffer en de oorzaak van het ongeval is niets bekend. Politie Zeeland was vanavond niet bereikbaar voor commentaar.

De auto raakte flink beschadigd en is door een bergingsbedrijf uit de sloot getakeld.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hennie (30-12-2013 om 19:50)
Tja Koos "onbekende oorzaak" he?
D. (30-12-2013 om 15:07)
Boontje komt om zijn loontje, krijg jer ervan als laderzat achter het stuur kruipt, laat hem maar de rekeniing betalen van: Politie, Ambulance, Brandweeer, takeldienst.
Fietser (30-12-2013 om 08:25)
En dan vragen ze zich af, hoe het komt dat er zoveel eenzijdige ongevallen gebeuren en wil men de situatie verbeteren. Dan maar geen grasbermen meer, dan kan men niet in de berm komen, wegsturen en aan de andere kant de sloot in rijden. Beterschap aan de bestuurder.
Koos P. (29-12-2013 om 22:29)
En daar gaan we weer.... Wat zat je te doen achter het stuur?