Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (50) mishandeld op Meiveldpad

Toegevoegd: 30-12-2013, 11.24 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg-Zuid is zondagavond een 50-jarige man zonder aanleiding door twee jongemannen mishandeld. Dat meldt de politie.


De Middelburger liep rond 21.15 uur over het Meiveldpad toen hij ter hoogte van de skatebaan door de twee werd lastiggevallen. De man fietste vanaf de binnenstad naar huis. Bij de skatebaan werd hij tegen zijn linkerzij geschopt waardoor hij op de grond belandde. Hij hoorde nkele jonge vrouwen hard lachen.

Terwijl hij op de grond lag, zag hij twee jonge gasten op hem af komen waarvan er één een harde schop in zijn maagstreek gaf. Het slachtoffer verweerde zich en gaf een van zijn belager een vuistslag in het gezicht. Het lukte hem om op te staan, zijn fiets te pakken en te vluchten.

Het slachtoffer deed vervolgens aangifte. De twee personen die hem hebben aangevallen zijn 17 á 18 jaar oud. Ze hebben een getint uiterlijk en kort zwart haar. Ze waren beiden in het donker gekleed en droeg witte sportschoenen.

De politie zoekt getuigen van het incident. Zij kunnen bellen met de politie op 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ed (1-1-2014 om 19:26)
@Sjors: ben jij wel fris tussen je oren? Wat doen die twee snotapen hier.. dát is de vraag! t Trieste antwoord heb je al.
Kees (31-12-2013 om 08:30)
Tsja... beste zeeuwen. Ik denk dat jullie er misschien eens anders over gaan denken om op Wilders te stemmen, denk dat dit soort gespuis snel de lol hier niet meer van inzien !
Anoniem (30-12-2013 om 22:38)
Sjors het slacht offer is wel een kennis van me hij ging naar de stad om eetenswaren te halen , en komt terug gefietsen door het meiveld en werd van links van de fiets getrapt , en het is zeker geen pedofiel !!!
Verharde weg (30-12-2013 om 20:06)
Tja jongens, de economie moet voort dus moet de maatschappij maar verharden en verloederen zodat onschuldigen het slachtoffer worden. maar daar heeft "Nederland" zelf voor gestemd, zeker denkende dat hen dat nooit zal overkomen. men wil het gewoon zo, en de jeugd past zich aan aan het voorbeeld.
Mieke (30-12-2013 om 19:42)
Ja ze moeten wat doen om Stoer en belangrijk over te komen bij de meisjes, n baan zullen ze waarschijnlijk niet hebben. ik hoop dat ze opgepakt worden inclusief die giebelende grieten, die zijn net zo fout, hebben ze iets om over na te denken, als t helpt tenminste. Sterkte voor het slachtoffer.
Vlissinger (30-12-2013 om 19:25)
Gaat lekker daar in Middelburg een echte achterbuurt geworden !
Cookie-instellingen beheren