Weerbericht:
Vrij veel wind met af en toe regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Ondergrondse containerbrand M'burg

Toegevoegd: 31-12-2013, 12.03 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg heeft vanochtend in Middelburg een containerbrand geblust.

De brand woedde bij de kruising Park de Griffioen - Seissingel - Olmenlaan. De melding kwam rond 11.20 uur binnen. De Middelburgse brandweer heeft de ondergrondse container vol laten lopen om zo de brand te blussen.

De oorzaak van de brand is niet bekend.

Zie ook:
- Eerste meldingen rond jaarwisseling (31-12-2013)

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina (31-12-2013 om 12:33)
Afsluiten tijdens de oud-nieuwviering. Zal wel vuurwerk zijn. Je leest alweer niet anders. Brandjes enz overlast en die mensen moeten ook weer gedag zeggen tegen hun gezin en overige familie. Bar, te gek voor woorden dat dit gebeurd. Presenteer ze de rekening van de schade maar als de dader(s) achterhaald worden er staat vandaag een lijstje in de krant