Weerbericht:
Eerst nog buien in het oosten, vannacht kans op mistbanken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Containerbrand Westerscheldestraat Souburg

Toegevoegd: 31-12-2013, 15.08 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - In de Westerscheldestraat in Oost-Souburg heeft dinsdag halverwege de middag een brandje gewoed.
 
Een buurtbewoner had rond 14.40 uur ontdekt dat er een ondergrondse container voor restafval in brand stond. Eigen bluspogingen met gieters leverden niet zo veel op dus daarom werd de brandweer gebeld.

De Stadsgewestelijke brandweer heeft de container vol laten lopen en zo de brand geblust.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T is wat (1-1-2014 om 14:00)
Hopelijk houden we hier in de bomenbuurt nog lang onze kliko's..Wat is daar mis mee? Staan netjes achter in de tuin en niemand kan erbij. En..het is idd in veel gemeenten de gewoonte dat die dingen met een pasje geopend worden. Maar wie garandeert dat mensen met pasjes geen vuurwerk erin gooien??
Boereuh ! (31-12-2013 om 17:37)
Staan die daar in dat gat dan gewoon open ? een beetje stad van deze eeuw geeft de omwonenden een sleutel of een digitaal pasje waarmee de container geopend kan worden. tijd dat vlissingen zich ook eens bij de rest van de wereld voegt in deze eeuw en dat achterlijke VOC onzin gedroom laat varen.
Zeeuw (31-12-2013 om 15:53)
En wie moet dat weer betalen ik moet hopen dat de vingers er af vliegen
T is wat (31-12-2013 om 15:53)
Klootzakken... (de aanstekers natuurlijk) nergens meer te zien natuurlijk... en dan durft iemand hier elders te zeggen: "geen mooier werk, dan vuurwerk".... in je reet... Het is troep en moet zo snel mogelijk afgeschaft worden...
JJ Vliss (31-12-2013 om 15:47)
Ik begrijp niet dat de gemeente die ondergrondse containers niet op slot gooien. Geheid dat er mensen zijn die het leuk vinden om daar hun vuurwerk in te gooien. Hier en daar zijn ze wel op slot, met name vooral om en nabij het centrum. Alle containers op slot, dat voorkomt een hoop ellende en geld.