Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde door vuurwerk Krabbendijke

Toegevoegd: 31-12-2013, 17.31 uur
Door: Roland de Jong
KRABBENDIJKE - In Krabbendijke is dinsdagmiddag iemand gewond geraakt als gevolg van exploderend vuurwerk.


Het vuurwerk zou rond 16.30 uur in iemands gezicht zijn ontploft in de buurt van de Rabobank aan de Dorpsstraat. Er werden vrij snel twee ambulances opgeroepen. Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis.

Hoe ernstig het slachtoffer er aan toe was, kon de politie vanavond niet zeggen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sherlock (4-1-2014 om 22:59)
@ Sjonge sjonge, Dat verhaal van dat busje is totale onzin. Die witte bus heeft er niets mee te maken. Het vuurwerk is uit de groep zelf gegooid. Zover is het inmiddels wel al duidelijk.
Ook een Krabbendieker (4-1-2014 om 14:31)
Caspar niet overdrijven, het is niet goed te praten wat er gebeurt is maar aanvallen met explosieven??? kijk eens op youtube dan zie dat zelfs hekken geplaatst zijn door de gemeente als er werkelijk mensen aan gevallen worden staat de ME er wel.
Caspar Mulders (2-1-2014 om 16:19)
Nu noemen we het "een traditie". Als het overwegend Marokkanen waren die dit soort dingen deden, dan noemden we het terrorisme. Want mensen aanvallen met explosieven, dat is terrorisme. Op naar een totaalverbod op vuurwerk!
Riet (2-1-2014 om 15:09)
Beste Wim, misschien was dit meisje wel schorem 'van een bepaald geloof' en was ze slachtoffer van 'heidenen' die vuurwerk naar haar gooiden vanuit een busje... Wat een onzin he? Maar het zijn je eigen woorden, alleen draai ik de situatie net even om...
Moeder (2-1-2014 om 14:04)
Als je kinderen ouder worden kun je ze niet in alles meer tegen houden.hoe je het wend of keert ,ook al probeer je dat als ouders .Waarom word altijd maar gescholden op de kerk .Van mij hoef dat zware vuurwerk en brommer lawaai ook niet . Denk eens aan de oudjes dieren enz. Sterkte voor het meisje
Wm (2-1-2014 om 13:00)
Ikwoon er nu 10 jaar,ze zijnj op zich aardige mensen,maar op oudejaar mag schijnbaar alles,worden ze een beetje losgelaten en op zondag braaf zijn,de ouders vinden alles goed.Ze waren vroeger ook zo dus
Cookie-instellingen beheren