Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde Krabbendijke stak niet zelf af

Toegevoegd: 02-01-2014, 10.40 uur
Door: Roland de Jong
KRABBENDIJKE - De vrouw die op oudejaarsdag in Krabbendijke gewond raakte door ontploffend vuurwerk stak dit niet zelf af. Het projectiel werd naar haar toegegooid vanuit een bestelbus. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Het 16-jarige slachtoffer, afkomstig uit Kapelle, liep rond 16.30 uur op het plein bij de Dorpsstraat. Er was heel veel publiek aanwezig. Op een gegeven moment kwam een witte bestelbus aangereden.

Getuigen zagen dat een passagier een blikje uit het raam gooide. Het blikje ontplofte in het gezicht van het slachtoffer. Ze liep een flinke snijwond in haar wang op. In de wond zat nog een stukje van het blikje. Ze is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na behandeling mocht ze het ziekenhuis verlaten.

De politie is op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over de bestelbus, vermoedelijk een Volkswagen Crafter. Ook is men op zoek naar mensen die weten wie er in de bus zaten.

Zie ook:
- Gewonde door vuurwerk in Krabbendijke (31-12-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andere Marco (5-1-2014 om 14:32)
@Aanstellers hier. Van bedreigingen schrik je natuurlijk wel van maar blijft wel in leven dan ze het uitvoeren. Overdrijvers zal je altijd houden, maar wat heb je liever, bedreigingen of dat je er niet meer bent? Daarom zei ik dat over heisa maken, wie overdrijft er dan? Maar ik ben hypocriet...
Aanstellers hier (5-1-2014 om 10:56)
@ Andere marco. Hypocriet figuur ben je, immers is het bedreigen van personen strafbaar, net als het vuurwerk gooien naar een persoon. Ik maak geen heisa, ik zeg alleen dat de meeste hier overdrijven. En achter hun toetsenbord stoer reageren. In het echt bellen ze de politie en doen ze zielig.
Andere Marco (4-1-2014 om 19:19)
2. @Aanstellers hier. Mozes dreigt tenminste alleen maar, deze lui hebben niet gedreigt. Daar maken ze veel eerder heisa om (net als jij) en de echte criminelen laten ze gaan. Nog even moet je een harnas aan om over straat te kunnen lopen tijdens nieuwjaar. (met knuppel)
Andere Marco (4-1-2014 om 19:13)
En al kwam die meid/vrouw ergens anders vandaan je hoort geen vuurwerk te gooien naar anderen.
Sherlock (4-1-2014 om 15:31)
Witte bus een VW ? ..... Echt niet ! Zoek eens in de richting van een 4e generatie Ford Transit.
Michel (4-1-2014 om 12:02)
@jan, met zo'n reactie moet je wel heel gestoord zijn, man je moet je schamen maar gezien de reactie zal je dat woord wel niet kennen.
Cookie-instellingen beheren