Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 40 km

LOTUS-slachtoffer, iets voor u?

Toegevoegd: 03-01-2014, 14.14 uur
Door: Roland de Jong

KLOETINGE - Heeft u zich wel eens afgevraagd hoe het is om slachtoffer te spelen bij een oefening? Dan is de Landelijke Opleidingtot Uitbeelding van Slachtoffers (LOTUS) wellicht iets voor u. Kring 19 (Noord- en Midden-Zeeland) start binnenkort een nieuwe cursus.


Tijdens een voorlichtingsavond op 22 januari aanstaande kunt u onderzoeken of de opleiding tot LOTUS-slachtoffer iets voor u is. Tijdens deze avond wordt er eerst algemene informatie gegeven over de opleiding en daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Diverse veelgestelde vragen komen uiteraard vanzelf aan bod. Zo krijgt u informatie over de duur en de kosten van de opleiding, de vereiste kennis en kunde en welke stof u zal worden bijgebracht. Ook krijgt u uitleg over wat u verder kunt verwachten en wat u kunt doen na de opleiding.

De voorlichting vindt om 19.15 uur plaats in verenigingsgebouw Amicitia aan de Schimmelpenninckstraat 14 in Kloetinge. Mocht u op de 22e niet kunnen, dan kunt u ook meer informatie krijgen door het sturen van een e-mail naar [email protected].


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lotus (4-1-2014 om 13:34)
Ok Kees dat klopt, ik ga altyd met plezier naar de lesavonden! Altyd gezellig en leerzaam!
Kees (4-1-2014 om 00:00)
Leuke hobby? Ik ben er aan verslaafd en altijd gezellig op de les avonden. KOM ERBIJ!!!!
Lotus (3-1-2014 om 21:40)
Is een leuke hobby!
Cookie-instellingen beheren