Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 32 km

Politie houdt vier jongens aan

Toegevoegd: 03-01-2014, 16.12 uur
Door: Roland de Jong

HANSWEERT - De politie heeft donderdagavond in Hansweert vier jongens aangehouden nadat zij probeerden een leegstaande woning binnen te komen.
 
Een oplettende voorbijganger zag dat de vier, in de leeftijd van 15 en 16 jaar oud, heeft voorkomen dat de jongens het pand aan de Nieuwstraat binnen konden komen. De politie werd gewaarschuwd en de vier werden meegenomen naar het politiebureau in Goes.


Na hun voorgeleiding bij de hulpofficier van justitie zijn de verdachten in verzekering gesteld in de gevangenis in Middelburg. Daar hebben zij in de cel een nachtje hun zonden kunnen overdenken. Vanmiddag mochten zij na verhoor weer naar huis. De jongens zijn doorverwezen naar HALT.

Volgens de politie wilden de jongens binnen 'chillen'.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter niet wereldvreemd (5-1-2014 om 10:35)
@ mark, u bent een toonbeeld van het softe gedoe waardoor dit land naar de klote gaat. dit lijkt nergens op, hun vrienden vinden dat geen status hebben, alleen maar naar halt, en u doet alsof het prima en voldoende straf is ? ze lachen er om ! wordt eens wakker slaapkop !
Chilling (4-1-2014 om 12:19)
Natuurlijk, inbreken en de boel vernielen heet tegenwoordig "chillen" en daarom geen straf of veroordeling maar naar halt om een theekransje te houden. dus inbrekers, u breekt niet in, u steelt niet, maar bent aan het chillen" en dan krijgt u geen straf. aldus justitie ! ze hebben het zeker druk ?
Mark (4-1-2014 om 10:45)
Kijk deze aanpak begint er op te lijken! Misschien dat de jeugdigen op deze manier zo geschrokken zijn dat ze dit ook niet meer doen. Prima oplgelost!
Condor (4-1-2014 om 10:19)
"Chillen" het toverwoord van tegenwoordig! Moet je vooral doen, zeker in andermans spullen! Kans wordt dan steeds groter dat je heel lang mag gaan chillen op kosten van de staat!!! Jammerlijke lui...
Cookie-instellingen beheren