Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote brand waarschijnlijk aangestoken

Toegevoegd: 04-01-2014, 16.39 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De grote brand die vannacht woedde in Zierikzee is vermoedelijk aangestoken. Dat zegt de politie.


De brand woedde in een boerderij van Natuurmonumenten aan de Levensstrijdweg en werd even voor vier uur opgemerkt. De brandweer schaalde binnen korte tijd op. Uiteindelijk werden drie  tankautospuiten, een ladderwagen, een waterwagen en een haakarmvoertuig met watertank opgeroepen. Rond 05.00 uur was de brandweer het vuur meester.

De politie vermoedt dat er sprake is van brandstichting. Er is inmiddels een onderzoek gestart om de dader(s) te achterhalen. De recherche is op zoek naar mensen die vrijdagavond of zaterdagnacht iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de woning.
 
Zie ook:
- Grote brand boerderij Zierikzee (04-01-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Het kanaalmeisje (4-1-2014 om 18:50)
Wat heb je aan al dit soort vernielingen ,de verveling slaat weer eens toe en gaat zo maar door. Net zo als met het zinloos geweld. Dit soort lieden weten niet wat ze doen en dan maar klagen dat het zo slecht is Nederland.
Cookie-instellingen beheren