Weerbericht:
Af en toe regen, in Zuid-Limburg mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer blust na in Stavenisse

Toegevoegd: 04-01-2014, 16.47 uur
Het terrein is afgezet met hekken.
Het terrein is afgezet met hekken.
© Foto: Leendert van der Klooster
Door: Roland de Jong
STAVENISSE - Van het gebouw aan de Stoofdijk in Stavenisse dat donderdagavond werd getroffen door een grote brand is niet veel over.


De brand aan de Stoofdijk werd rond 19.35 uur ontdekt en verwoestte een schuur en een woning. Tijdens het blussen van de brand onstond een stroomstoring. Energiebedrijf Delta is ter plekke gegaan om de tientallen getroffen huishoudens weer van elektriciteit te voorzien. Rond 23.20 uur hadden de meeste adressen weer stroom en even voor 01.00 uur had iedereen weer elektra. 
 
Vrijdag moest de brandweer tot twee keer toe nablussen. Zowel om 07.05 uur als om 12.10 uur moest de blusgroep van Stavenisse opnieuw uitrukken om smeulende resten af te blussen. De schade aan het pand is inmiddels goed zichtbaar. Het terrein is afgezet met hekken.

Zie ook:
- Grote uitslaande brand Stavenisse (02-01-2014)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren