Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode in auto Schelde-Rijnkanaal

Toegevoegd: 04-01-2014, 23.35 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - Uit het Schelde-Rijnkanaal bij Rilland is vanavond een auto gehaald met daarin een stoffelijk overschot.


Het voertuig werd vanmiddag rond 17.00 uur door duikers van het arrestatieteam (AT) gevonden ter hoogte van de brug over de Oude Rijksweg. Zij waren daar op zoek naar een ander voertuig maar troffen dus bij toeval deze auto aan. Het andere voertuig werd niet gelokaliseerd.

Onder toeziend oog van forensisch onderzoekers kon de auto rond 22.40 uur boven water worden gehaald. Hierna is er kort onderzoek gedaan en zijn er foto's gemaakt. Bergingsbedrijf Kuzee heeft het voertuig rond 23.30 uur meegenomen naar een onderzoeksruimte van de politie zodat nader onderzoek kan worden gedaan.
 
Het is nog onbekend hoe en wanneer de auto het kanaal in is gereden. Ook is nog onduidelijk wie de persoon was wiens lichaam in de auto lag. Tijdens de berging was het scheepvaartverkeer enige tijd gestremd.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Luz mary charlotte lopez (5-1-2014 om 22:26)
Veel sterkte toegewenst naar zijn naabestanden en herineren de person in de mooie dagen en proberen te verwerken de verdriet met positive gedachten dat de overleden person voor u betekende
Noua (5-1-2014 om 14:28)
Als iemand bewust niet gevonden wil worden zegt hij ook tegen niemand waar hij is of naar toe gaat....Dat noemen ze dus vermist.....Hij is wel opgegeven als vermist in die tijd maar ja.....waar moet je zoeken?Als hij nu gezegd had: ik ga het kanaal inrijden ja, dan is het niet moeilijk..
Marja (5-1-2014 om 14:10)
Meneer was degelijk als vermist opgegeven en ook was het bericht bij tros vermist en er is er wel degelijk werk van gemaakt en er was al een vermoeden dat meneer niet door een ongeval of misdrijf om het leven is gekomen wens zijn nabestaanden veel sterkte toe en ze zijn nu uit de onzekerheid
Ik (5-1-2014 om 13:43)
@ Marco : waar haal je al die wijsheid en conclusies toch iedere keer weer vandaan in je reacties!! Denk eens een keer na.
T is wat (5-1-2014 om 13:21)
Er is nu meer bekend. http://www.hvzeeland.nl/Nieuws/Item?nid=23442 Sterkte nogmaals voor de familie en geliefden van deze man.
T is wat (5-1-2014 om 12:03)
Heel triest voor de nabestaanden. Heel veel sterkte gewenst.
Cookie-instellingen beheren