Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Dode in auto vermiste man (49)

Toegevoegd: 05-01-2014, 12.06 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Het stoffelijk overschot dat zaterdag werd gevonden in een auto op de bodem van het Schelde-Rijnkanaal bij Rilland is dat van Mustafa Coskan. Hij werd sinds juni 2013 vermist.

De 49-jarige Coskan verdween op 3 juni samen met zijn Volkswagen Bora, de auto waarin hij zaterdag door duikers van het arrestatieteam werd gevonden. De duikers waren eigenlijk op zoek naar een ander voertuig, maar vonden dus de auto van Coskan. Dat gebeurde onder de brug van de Oude Rijksweg.

Het voertuig werd rond 17.00 uur gevonden. Onder toeziend oog van forensisch onderzoekers kon de auto rond 22.40 uur boven water worden gehaald. Hierna is er kort onderzoek gedaan en zijn er foto's gemaakt. Bergingsbedrijf Kuzee heeft het voertuig rond 23.30 uur meegenomen naar een onderzoeksruimte van de politie zodat nader onderzoek kan worden gedaan. De brandweer van Oost-Souburg heeft daar later geassisteerd om het voertuig te openen.

Coskan, afkomstig uit Bergen op Zoom, zou op de bewuste maandagavond naar het Holland Casino in Breda gaan. Volgens het TROS-programma Vermist gebruikte hij die avond zijn telefoon tot circa 23.00 uur. Voor zijn vertrek had hij zich ziek laten melden bij zijn werkgever in Putte. Na de bewuste maandag werd er niets meer van hem vernomen en verspreidde de politie een oproep om uit te kijken naar de man.

Volgens politiewoordvoerder Esther Boot is er geen sprake geweest van een ongeluk of een misdrijf.

Zie ook:
- Dode in auto Schelde-Rijnkanaal (04-01-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (5-1-2014 om 18:52)
Ik denk zelfdoding door omstandigheden messchien, dat hoor je de laatste tijd niet anders, mensen die geen uitweg meer zien.
Zeeuwse (5-1-2014 om 18:07)
@T...Waarschijnlijk zelfdoding, veel andere opties zijn er niet.....
B. (5-1-2014 om 17:32)
T: wanhoopsdaad?
Bart (5-1-2014 om 17:08)
Vreemd verhaal, ziek laten melden voor vertrek! Breda is helemaal de andere kant op! Problemen? Zelfmoord? Casinio? Schulden? Misdrijf? 7 maanden lag hij daar te water. Wel toeval dat ze hem nu tegen komen? Vreemd allemaal, ze zochten daar toevallig ook nu een auto? Snap er niks van!!
Henk (5-1-2014 om 16:18)
Lekker dan daar sta ik dus altijd te vissen. Vreemd dat ik steeds op dezelfde plek vastliep... Met magneet gevist die dus wel ergens aan vastkleefde en het niet bovenhaalde. Gek he als het een vw bora is? Ik zoek een andere visplek...
T is wat (5-1-2014 om 12:25)
Geen ongeluk, geen misdrijf.... Wat dan?
Cookie-instellingen beheren