Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 39 km

Vrouw bekneld onder lijnbus Hulst

Toegevoegd: 05-01-2014, 20.48 uur
Door: Roland de Jong

HULST - In Hulst is zondagavond een vrouw zeer ernstig gewond geraakt toen ze onder een Belgische lijnbus terecht kwam.
 
Het ongeluk gebeurde rond 18.10 uur op de kruising Koolstraat - IJzerenhandstraat. Direct was duidelijk dat de vrouw bekneld zat en dat hulp van de brandweer nodig was om haar uit haar benarde positie te bevrijden. Dat bleek nog niet zo'n gemakkelijke klus. Uiteindelijk is de bus met behulp van speciale hefkussens opgetild zodat er meer ruimte was om de vrouw vanonder de bus te halen.

Twee ambulanceteams en een traumateam hebben zich over het slachtoffer ontfermd. Uiteindelijk is besloten om de gewonde per helikopter over te brengen naar een ziekenhuis. Over de aard van haar letsel is niets bekend. Het slachtoffer zou er ernstig aan toe zijn.
 
De politie is direct een onderzoek gestart om de toedracht van het ongeluk te achterhalen. Het ongeval gebeurde op een volgens buurtbewoners gevaarlijke kruising en vlakbij een zebrapad.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Luc (5-1-2014 om 21:17)
Zeer gevaarlijke kruising. De Gem. Hulst zegt al jaren dat er een rotonde zal komen, maar volgens mij besteden ze het liever aan andere dingen.!!!!!!
Don (5-1-2014 om 21:13)
Ik zeg het zo dikwijls tegen de kinderkes, kijkt astemblieft uit voor vrachtwagens, bussen en trekkers. D'r altijd ACHTER blijven en niet naast! Sterkte aan de vrouw maar de tekst kot me nogal stabiel over gelukkig
Cookie-instellingen beheren