Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Middelbrand in woning zorgt voor flinke schade

Toegevoegd: 24-03-2006, 09.31 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

VROUWENPOLDER - Vannacht heeft brand gewoed in een woning in Vrouwenpolder.

Rond tien over half twee kwam bij de Regionale Alarmcentrale in Middelburg een melding binnen dat er brand woedde in een woning aan de Oranjezonweg in Vrouwnpolder. Zodoende werd de brandweer van Oostkapelle onder prioriteit één ter plaatse gestuurd met de tankautospuit 4642.

Binnen drie minuten na de eerste alarmering gaf men echter het sein "middelbrand" omdat er mogelijk nog personen in de woning aanwezig waren. Dit zorgde voor de inzet van een tweede tankautospuit; de 4631 van de vrijwilligerpost in Serooskerke (W).

Voor zover bekend is er brand ontstaan in een washok waarbij onderandere een wasrekje heeft vlam gevat. Bij de brand is niemand gewond geraakt. Wel stond een ambulance stand-by.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren