Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
91 files van totaal 372 km

Gewonde bij auto tegen boom

Toegevoegd: 06-01-2014, 19.51 uur - Update: 09-01-2014, 21.41 uur
Door: Rolf de Feijter

IJZENDIJKE - Bij IJzendijke is maandagavond één persoon gewond geraakt bij een ongeluk waarbij een personenauto tegen een boom botste. Het slachtoffer zat enige tijd bekneld in zijn voertuig.

Het ongeval vond rond 19.45 uur plaats bij de kruising van de Zevenhofstedenstraat en de Mauritsweg. Brandweerploegen uit Biervliet, IJzendijke en Oostburg zijn opgeroepen om hulp te verlenen. Ook de traumahelikopter uit Rotterdam werd opgeroepen maar rond 20.10 uur werd de helikopter gecanceld.

Door nog onbekende oorzaak reed een personenauto tegen een boom. De gewonde, een 37-jarige man uit Breskens, is door de brandweer bevrijd nadat die enkele deuren uit de auto geknipt had. Het slachtoffer werd per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Over de ernst van de verwondingen is niets bekend.

De auto raakte bij het ongeval zwaar beschadigd.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
X (7-1-2014 om 15:46)
Jor en Marco wat zijn jullie 2 kansloze figuren zeg. Het gaat hier om een man die superveel werkt en waarschijnlijk nu net terug kwam van zijn werk, heeft een paar jonge kinderen thuis en dan gaan jullie zo oordelen. Wat zijn jullie een stel waardeloze figuren.
Mar (7-1-2014 om 13:21)
@marco hoe weet je dat hij een telefoon bij zich had?en dat hij misschien had gedronken?of lees je soms uit eigen boekje?en iedereen rijd wel eens te hard niemand uitgezondered zelf een politeagent buiten dienst niet maar ik vind jou reactie erg veroordelend naar de chauffeur toe en niet netjes
013 (7-1-2014 om 12:29)
Dhr. Marco en dhr. Jor, Hebben jullie dan totaal geen medeleven met het slachtoffer van het ongeluk! En oordeel niet eer er een duidelijke oorzaak van dit tragisch voorval. Ach ja dit zegt meer over jullie gedachtengang en medeleven! Familie ,vrienden veel sterkte
Fietser (7-1-2014 om 12:05)
@blabla was je er bij. Waarom moeten uitwijken? Dat betekend ook altijd iets wat hij/zij niet heeft gezien of te laat opgemerkt zonder snelheid terug te nemen. Iemand die uitwijkt om een ongeval te voorkomen en op een lantaarn botst mag die zelf betalen
Blablabla (7-1-2014 om 10:47)
Altijd maar weer meteen oordelen, deze bestuurder moest uitwijken.
Jor (7-1-2014 om 05:55)
Je mag daar ook maar 60... de schade suggereert harder, je zal daar fietsen zeg..
Cookie-instellingen beheren