Weerbericht:
Af en toe regen, in Zuid-Limburg (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Gestolen auto tegen boom Souburg

Toegevoegd: 07-01-2014, 21.57 uur - Update: 09-01-2014, 21.24 uur
De vermoedelijk gestolen auto kwam tegen een boom tot stilstand.
De vermoedelijk gestolen auto kwam tegen een boom tot stilstand.
© Foto: Frans Bosscha/112Stadsgewest
Door: Rolf de Feijter

OOST-SOUBURG - In de Rijnstraat in Oost-Souburg is vanavond na een achtervolging een auto tegen een boom tot stilstand gekomen. De auto was afkomstig van diefstal.

De politie kwam de auto op het spoor en zette een achtervolging in. Uiteindelijk kwam de auto tegen een boom tot stilstand op de Rijnstraat. De auto, welke lichte schade opliep, is afgesleept door een bergingsbedrijf voor nader onderzoek.  

De bestuurder ging er na de bosting vandoor. De politie heeft hem nog niet kunnen aanhouden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (8-1-2014 om 18:24)
Niet te geloven!!! Het spul hier met een noodgang door straat zien komen , uiteindelijk komen ze tot stilstand tegen een boom en dan nog het lef niet hebben om zo een persoon aan te houden ....waarschijnlijk een acute melding gehad van een foutparkeerder of een hardrijder waar ze dringend achteraan moesten ....onbegrijpelijk!!
HollandFAIL (8-1-2014 om 17:21)
En in tholen denken ze dit soort te vangen door fietslampjes controle e.d. regelmatig vraag ik me af of ze niet expres zich van de domme houden. ze kunnen ook toegeven dat ze niet beter weten of kunnen natuurlijk. best triest eigenlijk. zielig ook. get a job.
Jaques. (8-1-2014 om 17:03)
Met "ger" eens. velen zien er niet fris of fit uit.nog maar niet gesproken over dat velen zich gedragen als lompe boer, werkschuw of straattuig. en dan vinden ze het gek dat ze geen respect krijgen en dus dwingen ze het maar af met een grote bakkes. de slappe arm dus.
Jb (8-1-2014 om 16:43)
Wat een sukkels als het een beetje moeilijk word....
Ger (8-1-2014 om 11:40)
Rijden kunnen de agenten ook al niet zo goed, maar rennen achter boeven aan kunnen ze te lezen nog slechter.... teveel bolussen in de buik zeker als je ze ziet straalt de fitheid er niet echt af.....
Cookie-instellingen beheren