Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 292 km

ROG doet acht arrestaties Vlissingen

Toegevoegd: 09-01-2014, 16.32 uur - Update: 09-01-2014, 21.57 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de politie heeft vanmiddag in Vlissingen acht personen opgepakt.

De politie deed een inval na klachten en andere politie-informatie over mogelijke drugshandel vanuit een koffiehuis aan de Hogeweg. De politie zette ook een speurhond in. Tijdens de controle zijn acht personen aangehouden omdat zij drugs bij zich hadden.

Allen zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Ook in het koffiehuis zijn verdovende middelen gevonden en in beslaggenomen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (9-1-2014 om 17:08)
Niks nieuws voor vlissingen.
Nicole (9-1-2014 om 16:48)
M ooi werk, weg met die rotzooi...
Boom (9-1-2014 om 16:46)
Iedereen kon toch zien dat dit speelde, een theehuis..ja ja. Een theehuis die altijd dicht is of dicht lijkt en auto's af en aan? Ik hoop dat de gemeente Vlissingen en de politie meer van dit soort acties gaan houden want alles wordt maar getolereerd lijkt het...
Cookie-instellingen beheren