Weerbericht:
Af en toe zon, plaatselijk ook mist
Verkeersinformatie:
68 files van totaal 280 km

ROG doet acht arrestaties Vlissingen

Toegevoegd: 09-01-2014, 16.32 uur - Update: 09-01-2014, 21.57 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de politie heeft vanmiddag in Vlissingen acht personen opgepakt.

De politie deed een inval na klachten en andere politie-informatie over mogelijke drugshandel vanuit een koffiehuis aan de Hogeweg. De politie zette ook een speurhond in. Tijdens de controle zijn acht personen aangehouden omdat zij drugs bij zich hadden.

Allen zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Ook in het koffiehuis zijn verdovende middelen gevonden en in beslaggenomen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
walker (10-1-2014 om 10:36)
Hoezo kansarme jong en lui. Bij vele van deze jongeren staat werken niet in hun woordenboek. Er zijn gelukkig nog vele jongeren die wel een baan hebben en die dit ook niet tolereren. De oudere generatie Marokanen gemeensschap wil deze gasten er wel aanspreken op hun aso gedrag, maar dat mag natuurlijk niet. (dit is geestelijke kindermishandeling) Hard aanpakken dit soort gajes.
jos (10-1-2014 om 08:37)
uhh kansarme jongeren....? die rijden dus rond in dure auto's die jij en ik niet kunnen [email protected] !Maar het blijkt nu wel dat de gemeente heel coulant is tegenover een gedeelte van de Marokkaanse gemeenschap. Dat tuig heeft het voor me kaar gekregen om de Walk-In te sluiten door hun agressieve gedrag, nu weer dit koffeehuis waar openlijk dealde, benieuwd wat er met "het Vlot"gaat gebeuren want ook daar staan ze nu 's avond lekker te handelen ......?
vlissingse (10-1-2014 om 02:23)
mogelijke drugshandel? Dat is wel 100% zeker. Die straat is echt achteruit gegaan sinds de gemeente er alles toelaat! @Ik: zit niet zo te zeiken van niks nieuws voor Vlissingen, want dit gebeurd in elke stad! En dit is geen officiele coffeeshop zoals in de stad etc, gemeente deed gewoon handen voor z`n ogen voor dit zooitje!
Jac (9-1-2014 om 21:46)
Eindelijk, daar zullen de mensen die er net naast wonen blij mee zijn. Kunnen ze eindelijk ook weer eens rustig slapen. Maar aan de andere kant zijn het ook kansarme jongeren en daar moet je als samenleving toch iets mee, gewoon het probleem negeren zoals nu helpt echt niet. Resultaat hiervan, cirkeltje....stelen dealen politie, stelen dealen politie enz. Lastig vraagstuk en helaas niet "kort door de bocht op te lossen". Met de verharding van de onze maatschappij zal dit probleem alleen nog maar erger worden.
Jos (9-1-2014 om 17:40)
Eindelijk eens actie, er werd gedeald en binnen gerookt en dat terwijl de gemeente een duidelijk beleid heeft over coffeeshops.... Helaas werd deze zaak te lang getolereerd door de gemeente tot nu toe! En nu maar hopen dat hij dicht blijft !
R (9-1-2014 om 17:23)
Ik zie daar alleen kinderen van een jaar of 16 van noord afrikaanse origine naar binnen gaan. Vroeger kocht ik daar mijn knikkers en gereedschap. Die zaak had de naam Brugge en de eigenaar was Wisse. Praat ik wel over begin jaren 80
Cookie-instellingen beheren