Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Controle politie en Belastingdienst Terneuzen

Toegevoegd: 10-01-2014, 12.13 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De Belastingdienst en de politie hebben donderdag samen controles uitgevoerd in de omgeving van de Buitenhaven en de Guido Gezellestraat in Terneuzen.

De controles vonden plaats tussen 09.30 uur en 16.30 uur. Agenten en inspecteurs van de Belastingdienst controleerden in totaal 95 voertuigen. Zestien keer werd een bekeuring uitgeschreven. In tien gevallen ging het om het niet dragen van de autogordel. Twee keer bleken ruiten te donker. Ook had er iemand een verlopen rijbewijs en voerden twee mensen onjuiste verlichting. Verder werd er een boete uitgedeeld voor een onjuiste kentekenplaat.

De Belastingdienst legde beslag op drie auto's. Alle gecontroleerde bestuurders moesten een blaastest afleggen. Niemand bleek onder invloed achter het stuur te zitten. Het voeren van onjuiste en of defecte verlichting bij voertuigen is de komende twee maanden een overtreding waar de verkeerspolitie extra op zal letten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Danny (11-1-2014 om 13:43)
Ik had gister contact met Flitsers Zeeuws-Vlaanderen of ze de controle ook op hun FB konden zetten. Ik kreeg toen deze reactie: "Bedankt voor je melding, we melden echter alleen mobiele flitsers. Met controles zoals deze worden criminelen opgepakt, iets wat wij enorm aanmoedigen." Wat zijn dan in hun ogen criminelen? Iemand die met kapot licht rijd? Of iemand die een auto gekocht heeft waar de vorige eigenaar te donkere ramen in had? Iemand die bij 1ste vordering niet zijn rijbewijs kan tonen? Iemand die kentekenbwijs vergeten is maar wel een kopie bij zich heeft. Waar gaat het heen met dit Stasi land?Ik sta nog liever in politie controle in Belgie, dan in NL. Bij de Belgen krijg je vaak nog respijt als er iets mis is aan je auto.
Frans (11-1-2014 om 13:31)
Tja met dit soort zaken is de pakkans 100%. Met inbraken is de pakkans nog geen 5%.
mozes (11-1-2014 om 08:23)
Wen er maar aan, als het goed gaat met de economie , dan kan en mag alles. Geld te over, om te strooien, corruptie hier en daar wat maakt het uit. Maar nu in tijden van crisis, als het geld op is, ja dan willen ze het terug. En als dat met oost duitsen methoden moet, dan is dat zo. Het liefts met veel machtsvertoon, en onmurmbare agenten,, die een kapot lampje als een staats bedreiging zien. Voor de redactie, niet knippen, anders plaats je het bericht maar niet.
biggetje (10-1-2014 om 19:01)
Controle op de verlichting lijkt me in deze tijd niet slecht.Wat mij steeds meer opvalt dat er vaak mistlampen branden zonder dat er mist is.
Autobestuurder (10-1-2014 om 13:59)
Das gezellig, politie gaat extra controleren op verlichting. En wat als die verlichting net kapot gegaan is terwijl je in de auto zit, of als je op weg naar de garage omdat je net geconstateerd hebt dat het licht kapot is? Je kan natuurlijk altijd zeggen dat het pas gebeurd is, maar er zijn ook nog eerlijke mensen (al zou je dat niet altijd zeggen) waar het dus echt net geconstateerd is...................
Elly (10-1-2014 om 12:59)
Zeeland controle land de belastingdienst staan op de eerste plaats van stelen de politie is de kampioen bonnen uit schrijven. Criminelen oppakken dat moeten ze nog leren.
Cookie-instellingen beheren